مقاله مطالعه مقایسه ای برخی فاکتورهای بیوشیمیایی در گیاهان پروانش میکوریزایی در شرایط گلخانه ای و پس ازسازگاری


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مطالعه مقایسه ای برخی فاکتورهای بیوشیمیایی در گیاهان پروانش میکوریزایی در شرایط گلخانه ای و پس ازسازگاری دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مطالعه مقایسه ای برخی فاکتورهای بیوشیمیایی در گیاهان پروانش میکوریزایی در شرایط گلخانه ای و پس ازسازگاری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه مقایسه ای برخی فاکتورهای بیوشیمیایی در گیاهان پروانش میکوریزایی در شرایط گلخانه ای و پس ازسازگاری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مطالعه مقایسه ای برخی فاکتورهای بیوشیمیایی در گیاهان پروانش میکوریزایی در شرایط گلخانه ای و پس ازسازگاری :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
پروانش Catharanthus roseus L یکی از مهم ترین گیاهان دارویی می باشد که به دلیل حضور آلکالوئیدهای ضد توموری وینبلاستین و وینکریستین مورد مطالعه قرار گرفته است. در این بررسی اثر قارچهای میکوریزای آربوسکولار بر این گیاه در دو شرایط کشت گلخانه ای و سازگاری در شرایط ex vitro مورد مقایسه قرار گرفت. گونه های میکوریز مورد استفاده در هر دو کشت شامل G.intraradices وG.etunicatum,G.versiforme بودند. آزمایشات کشت بافت، با استفاده از قطعات گرهی به عنوان ریز نمونه و ترکیب محیط کشت شاخه زایی شامل محیط MS غنی شده با mg/l IBA + mg/l 0/5 BAP و محیط کشت ریشه زایی شامل محیط MS غنی شده با mg/l 0/1 IBA صورت گرفت. . پس از ۴ هفته گیاهان باززایی شده به گلدان های پلاستیکی حاوی پیت : ورمیکولیت : شن ۱:۱:۱ و ۱۰ گرم از مایه تلقیح قارچی منتقل شدند. بررسی نتایج از حاصل اندازه گیری میزان کلروفیل و b وa کاروتنوئید برگی و همچنین محتوای قندهای محلول و پروتئین کل اندام هوایی نشان داد که گیاهان رشد یافته در شرایط کشت گلخانه ای در همه ی تیمارها بالاترین میزان از این پارامترها را نسبت به نمونه های ex vitro نشان دادند و این افزایش برای کلروفیل a و کاروتنوئیدها معنی دار نبوده ولی در سایر پارامترها تفاوت معنی داری را نشان داد. همچنین آنالیز درصد کلونیزاسیون ریشه ای، بالاترین میزان همزیستی را در شرایط کشت گلدانی در گیاهان همزیست با G.etunicatum و در گیاهان ex vitro در همزیستی با G.intraradices نشان داد که در مجموع میزان همزیستی پروانش با میکوریزاها، در گیاهان رشد یافته در محیط گلخانه ای بالاتر بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.