مقاله بررسی خصوصیات فنوتیپی و تنوع ژنتیکی جدایههای باکتری عامل پوسیدگی نرم و ساق سیاه سیبزمینی در استان گلستان


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی خصوصیات فنوتیپی و تنوع ژنتیکی جدایههای باکتری عامل پوسیدگی نرم و ساق سیاه سیبزمینی در استان گلستان دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی خصوصیات فنوتیپی و تنوع ژنتیکی جدایههای باکتری عامل پوسیدگی نرم و ساق سیاه سیبزمینی در استان گلستان  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی خصوصیات فنوتیپی و تنوع ژنتیکی جدایههای باکتری عامل پوسیدگی نرم و ساق سیاه سیبزمینی در استان گلستان،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی خصوصیات فنوتیپی و تنوع ژنتیکی جدایههای باکتری عامل پوسیدگی نرم و ساق سیاه سیبزمینی در استان گلستان :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
گیاه سیبزمینی به عنوان یک گیاه صنعتی و پردرآمد به صورت جهانی کشت میشود و در کشور ما نیز در دهه گذشته تحول شگرفی داشته است. پکتوباکتریومها یا اروینیاهای عامل پوسیدگی نرم گروه مهمی از باکتریهای بیماریزای گیاهی هستند که طیف وسیعی از آنها سبب خسارت به سیبزمینی میشوند. شناسایی دقیق عامل بیماری و بررسی تنوع فنوتیپی و ژنوتیپی باکتریها، برای اعمال روشهای کنترلی، ضروری است. بدین منظور طی سال زراعی ۹۰ – ۸۹ از مزارع شهرهای مختلف استان گلستان نمونه برداری انجام گردید، و ۱۹ جدایه مورد بررسی قرار گرفتند. شناسایی جدایهها با آزمونهای بیوشیمیایی و فیزیولوژیک انجام گرفت. به منظور ارزیابی دامنه تنوع ژنتیکی جدایهها، DNA ژنومی استخراج و در واکنش زنجیرهای پلیمراز با روش BOX-PCR به کار برده شدند. محصول تکثیر شده در ژل آگارز ۱/۲ درصد الکتروفورز و با اتیدیوم برماید رنگآمیزی شد. از ضریب تشابه جاکارد برای تعیین تشابه جدایهها و از روش UPGMA و نرمافزار NTYSYS-pc نسخه ۲ برای آنالیز خوشهای استفاده شد . طبق نتایج جدایهها به عنوان جنس Pectobacterium spp. شناسایی شدند، جدایهها براساس خصوصیات فنوتیپی اختلافاتی جزئی را نشان دادند. آنالیز خوشهای نتایج، نشان داد که در سطح تشابه ۵۷ درصد، جدایهها به ۷ گروه تقسیم شدند. نتایج فوق تنوع را درون جدایهها نمایش میدهد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.