مقاله تاثیر اسانس آویشن شیرازی بر رشد باکتری های لیستریا منوسیتوژنز و E.coli در محیط کشت آزمایشگاهی


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیر اسانس آویشن شیرازی بر رشد باکتری های لیستریا منوسیتوژنز و E.coli در محیط کشت آزمایشگاهی دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیر اسانس آویشن شیرازی بر رشد باکتری های لیستریا منوسیتوژنز و E.coli در محیط کشت آزمایشگاهی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیر اسانس آویشن شیرازی بر رشد باکتری های لیستریا منوسیتوژنز و E.coli در محیط کشت آزمایشگاهی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیر اسانس آویشن شیرازی بر رشد باکتری های لیستریا منوسیتوژنز و E.coli در محیط کشت آزمایشگاهی :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
استفاده وسیع ازنگهدارندههای شیمیایی که بسیاری از آنها به علت عوارض سرطانزایی و خواص تراتوژنیک و نیز باقی مانده های سمی مورد ظن هستند، باعث توجه محققین مواد غذایی جهت جایگزینی آنها با نمونه های طبیعی از قبیل عصاره های گیاهی شده است. هدف از این مطالعه اثر غلظتهای مختلف اسانس آویشن شیرازی بر لیستریا مونوسیتوژنز و E.coli در محیط کشت آزمایشگاهی می باشد. لذا با تهیه عصارههای آویشن شیرازی، اثرات اسانس حاصل درغلظت های ۰/۸ و ۱/۲ درصد و زمان نگهداری ۰ ، ۲۴ و۴۸ ساعت بر الگوی رشد باکتریهای لیستریامنوسیتوژنز و E.coli با میزان تلقیح باکتری ارزیابی گردید. نتایج نشان میدهد روند رشد لیستریا تا ۲۲ ساعت متوقف میشود و بعد از ۲۲ ساعت باکتری خود را با محیط وفق داده و مجدد شروع به رشد میکند و این نشاندهنده آن است که آویشن اثر باکتریوستاتیک بر لیستریا دارد. نتایج اثر آویشن بر روی E.coli نشان میدهد که در هر دو غلظت آویشن در زمان ۲۲ و ساعت بعد از تلقیح رشد باکتری متوقف شده است. در نتیجه می توان گفت اسانس آویشن شیرازی می تواند دارای اثرات ضد میکروبی باشد و به عنوان یک نگهدارنده طبیعی مناسب برای ممانعت از تولید لیستریا منوسیتوژنز و E.coli در صنعت غذایی استفاده شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.