مقاله بهینه سازی شاخه زایی درون شیشه ای و افزایش بیوماس شاخساره ی گل راعی Hypericum perforatum با استفاده از غلظت های محتلف ویتامین ها و ساکارز


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی شاخه زایی درون شیشه ای و افزایش بیوماس شاخساره ی گل راعی Hypericum perforatum با استفاده از غلظت های محتلف ویتامین ها و ساکارز دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی شاخه زایی درون شیشه ای و افزایش بیوماس شاخساره ی گل راعی Hypericum perforatum با استفاده از غلظت های محتلف ویتامین ها و ساکارز  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی شاخه زایی درون شیشه ای و افزایش بیوماس شاخساره ی گل راعی Hypericum perforatum با استفاده از غلظت های محتلف ویتامین ها و ساکارز،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی شاخه زایی درون شیشه ای و افزایش بیوماس شاخساره ی گل راعی Hypericum perforatum با استفاده از غلظت های محتلف ویتامین ها و ساکارز :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
گل راعی (هوفاریقون یا علف چای) با نام علمی Hypericum Perforatum متعلق به خانواده Hypericaceae می باشد. مواد موثره ی این گیاه شامل تعدادی از ترکیبات فعال بیولوژیکی است که بعنوان منبع مهمی برای تهیه دارو به شمار می روند. به منظور بهینه سازی شاحه زائی درون شیشه ای و افزایش بیوماس شاخساره ، ریزنمونه های استریل شامل دو جوانه جانبی در محیط کشت حاوی ۸ ترکیب از ۳ ویتامین تیمین ، نیکوتینیک اسید و پیریدوکسین و ۲ غلظت ساکارز کشت گردیدند. کشت ها در دوره نوری ۱۶ ساعت روشنایی و ۸ ساعت تاریکی به مدت ۲ ماه نگهداری شدند. پس از اندازه گیری وزن تر و شمارش تعداد شاخساره ها نمونه ها در دمای آزمایشگاه خشک شده و وزن خشک نمونه ها امدازه گیری شد . تجزیه واریانس داده ها نشان داد که تعداد شاخساره ها و وزن تر و خشک نمونه ها تحت تاثیر غلظت ساکارز و ویتامین ها و اثر متقابل آنها قرار گرفت. همچنین نوع ویتامین و اثر متقابل ان با ساکارز بر مقدار وزن تر و خشک نمونه ها اثر معنی داری داشت.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.