مقاله میزان پروتئین کل ودرصد ماده خشک در برگ و بذر شنبلیله
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله میزان پروتئین کل ودرصد ماده خشک در برگ و بذر شنبلیله دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله میزان پروتئین کل ودرصد ماده خشک در برگ و بذر شنبلیله کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله میزان پروتئین کل ودرصد ماده خشک در برگ و بذر شنبلیله،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله میزان پروتئین کل ودرصد ماده خشک در برگ و بذر شنبلیله :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
شنبیلیه یکی از گیاهان خانواده بقولات است که به عنوان گیاه داروئی مورد استفاده قرار می گیرد. به منظور تاثیر مقادیر مختلف ورمی کمپوست و تاریخ کاشت بر میزان پروتئین کل و درصد ماده خشک شنبلیله وکاهش اتکاء به نهاده های شیمیایی درجهت تولید پایدار آزمایشی در مزرعه تحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه رازی کرمانشاه در سال ۱۳۹۱ به اجرا در آمد. آزمایش مورد استفاده اسپلیت پلات در قالب طرح بلوکهای۱۰ ، و ۱۵ تن ورمی کمپوست در هکتار و ،۵ ، کامل تصادفی با سه تاریخ کاشت ۳۰ اردیبهشت، ۳۰ تیر و ۳۰ شهریور و ۵ مقدار مختلف کود ۰ یک تیمار کود شیمیایی بر اساس نیاز کودی در سه تکرار انجام شد. به منظور اجرای پروژه ابتدا زمین مورد نظر آماده گردید و سپس نسبت به تهیه پلاتها با فواصل ۷۵ سانتی متر اقدام شد. هر واحد آزمایشی به مساحت ۱۶ متر مربع در نظر گرفته شد. زمان به عنوان کرت اصلی و تیمارهای کودیبه عنوان کرت فرعی بودند. بعد از آماده سازی بستر بذر، به دقت تیمارهای کود ورمی کمپوست در کرت ها توزیع و با خاک مخلوط شدند.بعدازاعمال تیمارها نسبت به کشت بذر شنبلیله اقدام گردید و بلافاصله بعد از کشت آبیاری انجام شد. سپس عملیات زراعی آبیاری، مبارزه با علف هرز انجام شد. برای مقایسه اثر تیمارها در مراحل رشد گیاه و در پایان رشد و پس از برداشت محصول، درصد کل پروتئین برگ، درصد کل پروتئین بذر، محاسبه گردید
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.