مقاله تولید آنزیمهای کیتیناز، کیتوزاناز و بتا- ۱ و ۳ گلوکاناز در ارقام خیار به Pythium uphanidermatum عامل بیماری مرگ گیاهچه


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تولید آنزیمهای کیتیناز، کیتوزاناز و بتا- ۱ و ۳ گلوکاناز در ارقام خیار به Pythium uphanidermatum عامل بیماری مرگ گیاهچه دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تولید آنزیمهای کیتیناز، کیتوزاناز و بتا- ۱ و ۳ گلوکاناز در ارقام خیار به Pythium uphanidermatum عامل بیماری مرگ گیاهچه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تولید آنزیمهای کیتیناز، کیتوزاناز و بتا- ۱ و ۳ گلوکاناز در ارقام خیار به Pythium uphanidermatum عامل بیماری مرگ گیاهچه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تولید آنزیمهای کیتیناز، کیتوزاناز و بتا- ۱ و ۳ گلوکاناز در ارقام خیار به Pythium uphanidermatum عامل بیماری مرگ گیاهچه :

تعداد صفحات:۴
چکیده:
گیاهان میتوانند بوسیله مکانیسمهای مختلف، از خود در برابر هجوم عوامل بیماریزا دفاع کنند. یکی از واکنشهای دفاعی گیاه در برابر پاتوژنها، مقاومت القائی سیستمیک است که میتواند توسط استرینهای ضعیفتر یک پاتوژن خاص و یا با قرار گرفتن گیاه در معرض مواد شیمیائی یا بیولوژیک القاء شود. در این تحقیق تولید آنزیمهای هیدرولیتیک شامل کیتیناز، کیتوزاناز و بتا- ۱و ۳گلوکاناز در خیار به aphanidermatum Pythium مورد مطالعه قرار گرفت. گیاهان در مرحله ۴ – ۳ برگی با ۵ سی سی سوسپانسیون میسلیوم مایهزنی شدند. پس از تهیه عصارههای آنزیمی و تعیین میزان پروتئین تام عصارهها، فعالیت آنزیمهای کیتیناز،کیتوزاناز و بتا ۳ ، ۱- گلوکاناز اندازهگیری شد. مایه زنی بیمارگر باعث افزایش تولید هر سه آنزیم گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.