مقاله تعیین اسیدهای آمینه شش گونه مخمر کشت داده شده در آب پنیر


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
24 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین اسیدهای آمینه شش گونه مخمر کشت داده شده در آب پنیر دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین اسیدهای آمینه شش گونه مخمر کشت داده شده در آب پنیر  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین اسیدهای آمینه شش گونه مخمر کشت داده شده در آب پنیر،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین اسیدهای آمینه شش گونه مخمر کشت داده شده در آب پنیر :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
در این پژوهش شش گونه مخمر جداسازی شده از محیطهای طبیعی (اکوسیستم جنگلی) به منظور بررسی قابلیت آنها در استفاده از لاکتوز ۶ درصد) و تولید زیست توده پروتئینی مورد بررسی قرار گرفتند. مخمرهای آزمایشی؛ کریپتوکوکوس لورنتی، – موجود در آب پنیر ( ۸ کریپتوکوکوس فلاووس، گونه کاندیدا، تریکوسپورون پولولانس، کاندیدا کورواتا و بوللرا اوریزا در سوبسترای آب پنیر شیرین استریل و غنی سازی شده با نمکهای معدنی کشت داده شدند. تمام شش مخمر واجد ده اسید آمینه ضروری مورد آزمایش بودند، که بیشترین مقدار مربوط به اسید امینه سرین بود و در کلیه مخمرهای مورد بررسی مقادیر اسیدهای آمینه لوسین، متیونین و هیستیدین بسیار پایین بودند. این نتایج روشن می سازد که در صورت استفاده از زیست توده های حاصل از این مخمرها بعنوان منبع پروتئینی در مکملهای غذایی دام و طیور بسته به نیازهای اسید امینه ای حیوان، توصیه می گردد کمبودهای موجود بطور دستی جبران شود. از طرف دیگر در تهیه مکملهای غذایی زنبورعسل می بایست، مقدار اسید آمینه پرولین نیز اندازه گیری شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.