مقاله کاربرد اسیدهای آمینه، ویتامینها و سورفکتانتها برای تولید آنزیم آلفاآمیلاز از سویه بومی Bacillus licheniformis-AZ2 جداسازی شده از چشمه آبگرم قینرجه (استان اردبیل)
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله کاربرد اسیدهای آمینه، ویتامینها و سورفکتانتها برای تولید آنزیم آلفاآمیلاز از سویه بومی Bacillus licheniformis-AZ2 جداسازی شده از چشمه آبگرم قینرجه (استان اردبیل) دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله کاربرد اسیدهای آمینه، ویتامینها و سورفکتانتها برای تولید آنزیم آلفاآمیلاز از سویه بومی Bacillus licheniformis-AZ2 جداسازی شده از چشمه آبگرم قینرجه (استان اردبیل) کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله کاربرد اسیدهای آمینه، ویتامینها و سورفکتانتها برای تولید آنزیم آلفاآمیلاز از سویه بومی Bacillus licheniformis-AZ2 جداسازی شده از چشمه آبگرم قینرجه (استان اردبیل)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله کاربرد اسیدهای آمینه، ویتامینها و سورفکتانتها برای تولید آنزیم آلفاآمیلاز از سویه بومی Bacillus licheniformis-AZ2 جداسازی شده از چشمه آبگرم قینرجه (استان اردبیل) :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
آلفاآمیلاز آنزیمی هضم کننده است که پیوندهای گلیکوزیدی ۴ ۱ –D موجود در نشاسته و مشتقات کربوهیدراتی آن را شکسته و ترکیباتی نظیر گلوکز، مالتوز و دکسترین تولید میکند. این آنزیم کاربردهای زیادی در صنایع غذایی، تولید شویندهها، کاغذ و پارچه دارد، به طوریکه ۳۰ درصد از بازار جهانی تولید آنزیم را به خود اختصاص داده است ( ۳). با گسترش مرزهای بیوتکنولوژی، کاربردهای آلفاآمیلاز در بسیاری از زمینههای کلینیکی، دارویی و شیمی تجزیه مورد توجه قرار گرفته است. در این تحقیق سویه باکتریایی جدا شده از چشمه آبگرم قینرجه (دامنه شمالی کوه سبلان، استان اردبیل) در محیط پایه مایع برای تولید آلفاآمیلاز کشت داده شد و تأثیر آمینواسیدهایی مانند تریپتوفان، سیستئین، گلیسین، آسپارژین، گلوتامین، متیونین، لیزین، آرژنین و فنیل آلانین و ویتامینهای مختلف از جمله اسید پانتونیک، بیوتین، تیامین، اسید آسکوربیک، اسید نیکوتینیک، پیریدوکسین، نیاسین، ریبوفلاوین و اسید فولیک و سورفکتانتهایی مانند توئین ۸۰ تریتون X 100 و سدیم دودسیل سولفات بر تولید آنزیم آلفاآمیلاز مورد بررسی قرار گرفت. نتایج آزمایشات نشان داد استفاده از اسیدآمینه تریپتوفان، به کار گیری همه ویتامینهای ذکر شده باهم و توئین ۸۰ بیشترین تأثیر را بر تولید آنزیم آلفاآمیلاز از خود نشان میدهند. طبق نتایج این آزمایش سویه Bacillus licheniformis-AZ2 سطح مطلوبی از آلفا آمیلاز را تولید میکند که با توجه به مقاومت دمایی C 80 آن میتواند کاربردهایی در فرآوری نشاسته در صنایع غذایی داشته باشد. فرآیند تولید این آنزیم میتواند با بهینهسازی بیشتر در سطح تجاری مطرح شود.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.