مقاله شناسایی تیلریا انولاتا و تیلریا هیرسی در گوسفندان استان خراسان با روش RFLP انجام شده روی ژن ۱۸S rRNA
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله شناسایی تیلریا انولاتا و تیلریا هیرسی در گوسفندان استان خراسان با روش RFLP انجام شده روی ژن ۱۸S rRNA دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله شناسایی تیلریا انولاتا و تیلریا هیرسی در گوسفندان استان خراسان با روش RFLP انجام شده روی ژن ۱۸S rRNA کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله شناسایی تیلریا انولاتا و تیلریا هیرسی در گوسفندان استان خراسان با روش RFLP انجام شده روی ژن ۱۸S rRNA،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله شناسایی تیلریا انولاتا و تیلریا هیرسی در گوسفندان استان خراسان با روش RFLP انجام شده روی ژن ۱۸S rRNA :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
تیلریوز یکی از بیماریهای مهم تک یاخته ای نشخوارکنندگان ایران می باشد. عامل بیماری در گاو تیلریا آنولاتا و در گوسفندان تیلریا لستوکاردی می باشد. بیماری توسط کنه هیالوما آناتولیکم منتقل می شود و در فصل فعالیت کنه با علائم تب ، تورم عقده ای لنفاوی ، کم خونی ، زردی و مرگ بروز می نماید . بیماری شیوع نسبتا بالایی. در استان خراسان دارد. بعلت یکسان بودن ناقل این بیماری در گاو وگوسفند ، امکان آلودگی هریک از این حیوانات به این دو گونه وجود دارد. تاکنون موارد ی از آلودگی هریک از این حیوانات به این دوگونه در ایران و سایر نقاط دنیا گزارش شده است. تشخیص گونه های تیلریا در گوسفندان بعلت شباهات مورفولوژیکی در پارازیتمی پایین ، با روش میکروسکپی امکان پذیر نیست. بهمین دلیل امروزه از روش های ملکولی برای تشخیص این گونه های استفاده می شود . یکی از ژنهایی که دهه اخیر جهت تشخیص گونه های تیلریا مورد استفاده قرار می گیرد ، ژن ۱۸S یا تحت واحد کوچک RNA ریبوزومی می باشد . این ژن ناحیه ای به شدت محافظ شونده در ژنوم موجود یوکاریوتی است . با این وجود ، بعلت شباهت بسیار زیاد توالی بازهای آلی دو گونه تیلریا لستوکاردی (گونه گوسفند) و تیلریا آنولاتا (گونه گاوی ) در ژن۱۸S امکان طراحی پرایمر های تفکیک کننده دو گونه وجود نداشته است و لازم است از روش های تکمیلی همچون RFLP استفاده گرد . د در این مطالعه خون ۳۰۰ گوسفند با روش seminested- PCR حهت تعیین آلودگی گونه های تیلریا مورد آزمایش قرار گرفتند . ۲۸ نمونه خونی از نظر آلودگی به تیلریا لستوکاردی و یا تیلریا آنولاتا با روش PCR مثبت بودند. محصول PCR نمونه های مثبت با روش RFLP با استفاده از آنزیم MSP1 مورد آزمایش قرار گرفتند. نتایج بدست آمده نشان داد که تمام گوسفندان از نظر آلودگی به تیلریا آنولاتا منفی بودند. با توجه به نتایج بدست آمده بنظر می رسد با وجود یکسان بودن ناقل تیلریا گاوی و گوسفندی ، امکان آلودگی گوسفندان به تیلریا انولاتا در استان خراسان رضوی بسیار پایین است.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.