مقاله اثرات تیمار برپارامترهای رشد، میزان آفتاب سوختگی، دمای سطح میوه، فعالیت آنتی اکسیدان و پلی فنل کل میوه انار ملس ساوه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرات تیمار برپارامترهای رشد، میزان آفتاب سوختگی، دمای سطح میوه، فعالیت آنتی اکسیدان و پلی فنل کل میوه انار ملس ساوه دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات تیمار برپارامترهای رشد، میزان آفتاب سوختگی، دمای سطح میوه، فعالیت آنتی اکسیدان و پلی فنل کل میوه انار ملس ساوه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات تیمار برپارامترهای رشد، میزان آفتاب سوختگی، دمای سطح میوه، فعالیت آنتی اکسیدان و پلی فنل کل میوه انار ملس ساوه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرات تیمار برپارامترهای رشد، میزان آفتاب سوختگی، دمای سطح میوه، فعالیت آنتی اکسیدان و پلی فنل کل میوه انار ملس ساوه :
تعداد صفحات:۹
چکیده:
به منظور بررسی اثر سه نوع ماده محافظ در برابر آفتابسوختگی، آزمایشی میدانی بر روی میوه انار ملس ساوه در قالب طرح آماری بلوک کامل تصادفی با ۴ تیمار و ۳ تکرار اجرا گردید. میوههای انار ملس با سه ماده ضدآفتاب شامل: کائولن فعالgL-1 60آهک زنده mlL– 40پارافین مایع و تیمار شاهد در یک دوره ۴ ماههتیمار شدند. نتایج نشان داد که تیمارهای کائولن فعال و آهک زنده سبب کاهش معنی دار آفتاب سوختگی شدP<0/05میزان پلیفنل و آنتیاکسیدان در آبمیوه انار به طور کلی در تیمار با پارافین و آهک زنده افزایش معنیداری یافت. محتوی پلیفنل پوست میوه انار تحت تیمار کائولن افزایش معنیدار داشت. میزان آنتیاکسیدان پوست میوه انار و دمای سطح میوه تحت هر سه تیمار نسبت به شاهد افزایش معنیداری یافت. میزان وزن تر و خشک نسبت به هر سه تیمارافزایش را نشان نداد. مطالعات انجام شده، کائولن فعال را به عنوان یک ترکیب ضدآفتاب موثر معرفی کرد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.