مقاله بررسی تأثیر اجرای عملیات تغذیه مصنوعی در کاهش فسفر، نیترات و مواد جامد معلق موجود در فاضلاب تصفیه شده


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تأثیر اجرای عملیات تغذیه مصنوعی در کاهش فسفر، نیترات و مواد جامد معلق موجود در فاضلاب تصفیه شده دارای ۱۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تأثیر اجرای عملیات تغذیه مصنوعی در کاهش فسفر، نیترات و مواد جامد معلق موجود در فاضلاب تصفیه شده  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تأثیر اجرای عملیات تغذیه مصنوعی در کاهش فسفر، نیترات و مواد جامد معلق موجود در فاضلاب تصفیه شده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تأثیر اجرای عملیات تغذیه مصنوعی در کاهش فسفر، نیترات و مواد جامد معلق موجود در فاضلاب تصفیه شده :

تعداد صفحات:۱۴
چکیده:
توزیع غیریکنواخت منابع آب و خشکسالی های دورهای در مناطق مختلف جهان باعث نیاز بیشتر به منابعجدید تأمین آب و ضرورت حفاظت از منابع آب موجود شده است. با افزایش رشد جمعیت فاضلاب تصفیه شدهخروجی از تصفیه خانه های فاضلاب شهری افزایش می یابند و با توجه به دبی ثابت آن، به عنوان یک منبع قابلاعتماد جهت تأمین آب محسوب میشود. تغذیه مصنوعی با استفاده از فاضلاب یکی از مهمترین روشها دراستفاده مجدد از فاضلاب تصفیه شده می باشد. به منظور شبیه سازی فیزیکی شرایط حوضچه های تغذیه مصنوعی، از ستونهای استوانه ای شکل PVC به قطر ۳۰ سانتیمتر و ارتفاع ۲۵۰ سانتیمتر استفاده گردید. ستونها از خاک لوم شنی پر شد و از فاضلاب تصفیه شده شهری منطقه ماهدشت در استان البرز استفاده گردید. در این تحقیق راهبردهای استفاده از پوشش ژئوتکستایل و پوشش بقایای مصالح ساختمانی درشت دانهبر روی سطح خاک در کنار خاک بدون پوشش، با رویکرد بهبود کارایی سیستم در حذف آلاینده ها در شرایط غرقاب دائم مورد ارزیابی قرار گرفت. مقادیر نیترات، فسفر و مواد جامد معلق پساب ورودی و نمونه های خروجی از ستونها اندازه گیری گردید. نتایج به دست آمده حاکی از کارایی بالای ستون خاک با پوشش ژئوتکستایل، در حذف مقادیر فسفر و مواد جامد معلق با میانگین ۷۹/۹ و ۶۷/۷ درصد و کارایی پایین همه ستونها در حذف نیترات می باشد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.