مقاله بررسی عملکرد بیوراکتورهای فیلتراسیون در بستر لجن با جریان رو به بالا در تصفیه فاضلاب های شهری- چالش ها و راهکارها


در حال بارگذاری
11 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی عملکرد بیوراکتورهای فیلتراسیون در بستر لجن با جریان رو به بالا در تصفیه فاضلاب های شهری- چالش ها و راهکارها دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی عملکرد بیوراکتورهای فیلتراسیون در بستر لجن با جریان رو به بالا در تصفیه فاضلاب های شهری- چالش ها و راهکارها  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی عملکرد بیوراکتورهای فیلتراسیون در بستر لجن با جریان رو به بالا در تصفیه فاضلاب های شهری- چالش ها و راهکارها،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی عملکرد بیوراکتورهای فیلتراسیون در بستر لجن با جریان رو به بالا در تصفیه فاضلاب های شهری- چالش ها و راهکارها :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
فاضلاب ها یکی از منابع مهم آلاینده آب و خاک هستند که با توجه به کمبود منابع آب شیرین در کشور، تصفیه واستفاده مجدد از آن ها به امری ضروری و اجتناب ناپذیر مبدل گشته است. همزمان با پیشرفت تکنولوژی در جهان، بکارگیریفرایندهای نوین تصفیه بیولوژیکی فاضلاب در شرکت های آب و فاضلاب شهری به دلایل متعدد از جمله کاهش مصرف انرژی،ملاحظات اقتصادی، افزایش راندمان، کاهش فضای مورد نیاز، افزایش نرخ بارگذاری آلی و هیدرولیکیرو به افزایش است. فرایند تصفیه فاضلاب به کمک بیوراکتورهای فیلتراسیون در بستر لجن رو به بالا (USBF) یکی از روش های تصفیه فاضلاب های صنعتی و بهداشتی به روش بیولوژیکی است که از این مزیت ها برخوردار است. در این مقاله ضمن معرفی این فناوری به عنوانروشی نوین به منظور تصفیه فاضلاب، پارامترهای طراحی و بهره برداری این نوع سیستم ها بررسی و مورد بحث قرار گرفته و راهکارهای مرتبط با ارتقاء فرایند ارائه می گردد. در پژوهش های انجام گرفته راندمان این بیوراکتورها در حذف COD و (BOD(5 حدود ۹۷ درصد و در حذف ازت حدود ۹۴ درصد بر روی فاضلاب های شهری گزارش شده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.