مقاله استخراج اگزو پلی ساکارید میکروبی EPS و تاثیر آن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کیفی نان حجیم حاصل از آرد گندم ضعیف
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله استخراج اگزو پلی ساکارید میکروبی EPS و تاثیر آن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کیفی نان حجیم حاصل از آرد گندم ضعیف دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله استخراج اگزو پلی ساکارید میکروبی EPS و تاثیر آن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کیفی نان حجیم حاصل از آرد گندم ضعیف کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله استخراج اگزو پلی ساکارید میکروبی EPS و تاثیر آن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کیفی نان حجیم حاصل از آرد گندم ضعیف،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله استخراج اگزو پلی ساکارید میکروبی EPS و تاثیر آن بر ویژگیهای فیزیکوشیمیایی و کیفی نان حجیم حاصل از آرد گندم ضعیف :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
کفیران، اگزو پلی ساکارید تولید شده توسط میکروارگانیسمهای موجود در دانک کفیر، یک گلوکوگالاکتان میباشد که دارای اثرات سلامت بخشی میباشد. در این تحقیق، کفیران به شکل ژل استخراج و در سه سطح ۱ ، ۲ ، ۳% (وزنی/ وزنی) جهت ارزیابی تاثیر آن بر ویژگیهای کیفی نان حجیم از جمله ویژگیهای فیزیکو شیمیایی (وزن، حجم، حجم ویژه، افت پخت، ابعاد نان و نسبت ضخامت به ارتفاع) و بیاتی، به آرد گندم ضعیف اضافه شد. کشت دانه کفیر با استفاده از اینکوباتور مجهز به همزن و استخراج کفیران با سانتریفوژ یخچالدار و ویژگیهای بیاتی نان با استفاده از اینستران و حجم نان به روش جابه جایی دانه کلزا ارزیابی شد. نتایج حاصل از ارزیابی ویژگیهای تکنولوژیکی نان نشان داد افزودن کفیران در سطوح مختلف باعث افزایش حجم و حجم ویژه در مقایسه با نان شاهد شد. همچنین افزودن کفیران و افزایش سطوح آن، منجربه کاهش افت پخت نمونههای نان شد. در ارتباط با بیاتی نمونههای نان، مشخص شد با افزودن کفیران و افزایش سطوح آن، سفتی مغز نان در مقایسه با نمونه شاهد بطور معنیداری ۰۰۵ p کاهش مییابد، بطوری که تیمار ۳% و نمونه شاهد، به ترتیب دارای کمترین و بیشترین میزان سفتی بودند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.