مقاله اندازه گیری میزان روغن و بررسی اسیدهای چرب دانه های سه رقم کدوی ایرانی کشت شده درشهرستان ساوه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اندازه گیری میزان روغن و بررسی اسیدهای چرب دانه های سه رقم کدوی ایرانی کشت شده درشهرستان ساوه دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اندازه گیری میزان روغن و بررسی اسیدهای چرب دانه های سه رقم کدوی ایرانی کشت شده درشهرستان ساوه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اندازه گیری میزان روغن و بررسی اسیدهای چرب دانه های سه رقم کدوی ایرانی کشت شده درشهرستان ساوه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اندازه گیری میزان روغن و بررسی اسیدهای چرب دانه های سه رقم کدوی ایرانی کشت شده درشهرستان ساوه :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
باتوجه به کشت گستردهکدو درایران و اثرات درمانی و داروی دانه ها ازمایش برروی دانه های سه رقم کدوی تنبل C. Maxima کدوی حلوایی C.moschata وکدوی قزوینی C. pepo L. کشت شده درشهرستان ساوه درسال ۱۳۹۰ صورت گرفت محاسبات آماری به وسیله نرم افزار Spss و جدول انالیز واریانس و ازمون دانکن انجام شد نتایج نشان داد که تفاوت ها درسطح p<0/05 معنی دار بودند دربررسی دانه ها اختلاف معنی داری بین درصد روغن درسه رقم بدست آمد که بیشترین درصد روغن دررقم تنبل دیده شد انالیز اسیدهای چرب با gc درمورد ۴اسید چرب مورد مطالعه حضور اسیدهای چرب های غالب لینولئیک پالمیتیک اولئیک و استئاریک اسید را به ترتیب نشان داد مقادیر بیشتر اسیدهای چرب غیراشباع شامل لینولئیک و بعداز آن اولئیک اسید برای رقم حلوایی بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.