مقاله محاسبه انرژی مورد نیاز پخت کلینکربه روش گرماسنجی پویشی تفاضلی


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله محاسبه انرژی مورد نیاز پخت کلینکربه روش گرماسنجی پویشی تفاضلی دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله محاسبه انرژی مورد نیاز پخت کلینکربه روش گرماسنجی پویشی تفاضلی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله محاسبه انرژی مورد نیاز پخت کلینکربه روش گرماسنجی پویشی تفاضلی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله محاسبه انرژی مورد نیاز پخت کلینکربه روش گرماسنجی پویشی تفاضلی :

تعداد صفحات:۱۰
چکیده:
فرآیند تشکیل کلینکر در کارخانجات سیمان شامل فرآیندهای گرماگیری است که نیازمند مصرف مقدار زیادی انرژی میباشد . به صورت تئوری ، به ازای تولید یک کیلوگرم کلینکر مقدار ۴۵۰-۴۲۰ kcal و در عمل به ازای تولید یک کیلوگرمکلینکر مقدار Kcal054 )در سیستم خشک( انرژی مورد نیاز است . در کوره کارخانه سیمان ، محاسبه بالانس انرژی جهتپخت کلینکر ، نیازمند اطلاع دقیق از انرژی مورد نیاز تولیدکلینکر تحت شرایط ایده آل می باشد . به دلیل اینکه تعیینمستقیم این انرژی در گذشته با دشواری هایی روبرو بود ، از این رو ، روش های متعددی برای محاسبه انرژی مورد نیاز پختکلینکر توسعه پیدا کرد . در این مقاله ، براساس مطالعات انجام گرفته بر روی دو نمونه خوراک کوره که در تولید سیمانپرتلند تیپ دو در کارخانه سیمان زرین رفسنجان مورد استفاده قرار می گیرد ، یک روش تئوری برای اندازه گیری مستقیمانرژی مورد نیاز پخت کلینکر(TER) با استفاده از دستگاهآنالیز حرارتی همزمان (STA) مدل ۴۰۹PC Luxx، (محصول ۲۰۰۷ کمپانی NETZSCH از کشور آلمان) ارائه شده است .در این روش ، با استفاده از قانون هس ، آنتالپی واکنش ((H(r) خوراک کوره به کلینکر در دمای ۲۹۸k به روش گرماسنجی پویشی تفاضلی محاسبه گردیده است. با استفاده ازنتایج بدست آمده حاصل از این آزمایش ، تاثیر ترکیبهای مختلف خوراک کوره با مقادیر متفاوت AM, SM, LSF و همچنین تاثیر ترکیب های یکسان خوراک کوره با مینرالوژی متفاوت روی مقدارTER به راحتی قابل پیش بینی است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.