مقاله بررسی میزان آلاینده TSP خروجی از دودکشهای صنعتی توسط مدل سازی پراکنش انتشار آلودگی (مطالعه موردی: شرکت سیمان ایلام)


در حال بارگذاری
10 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان آلاینده TSP خروجی از دودکشهای صنعتی توسط مدل سازی پراکنش انتشار آلودگی (مطالعه موردی: شرکت سیمان ایلام) دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان آلاینده TSP خروجی از دودکشهای صنعتی توسط مدل سازی پراکنش انتشار آلودگی (مطالعه موردی: شرکت سیمان ایلام)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان آلاینده TSP خروجی از دودکشهای صنعتی توسط مدل سازی پراکنش انتشار آلودگی (مطالعه موردی: شرکت سیمان ایلام)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان آلاینده TSP خروجی از دودکشهای صنعتی توسط مدل سازی پراکنش انتشار آلودگی (مطالعه موردی: شرکت سیمان ایلام) :

تعداد صفحات:۱۳
چکیده:
امروزه با توجه به توسعه کارخانجات سیمان و نیز اهمیت روز افزون رعایت مسائل زیست محیطی در صنایع مختلف به خصوص صنعت سییمان ، نیاز به استفاده از تکنولوژی های بهتر و کارآمدتر جهت کنترل آلاینده ها و زائدات حاصل از فعالیت کارخانه های سیمان بیش از پیش ضروری به نظر می رسد. صنعت سیمان یکی از صنایعی محسوب می شود که همواره از آن به عنوان آلاینده محیط زیست یاد می شود. این صنعت اگرچه طی سال های اخیر با نوسازی تجهیزات و ماشین آلات خود سعی کرده استانداردهای زیست محیطی لازم را کسب کند، اما باز هم به عنوان یکی از صنایع آلاینده هوا محسوب می شود . یکی از مهمترین تولیدکننده های سیمان در کشور شرکت سیمان ایلام می باشد. لذا در این پژوهش با توجه به اهمیت و نقش آلاینده های هوای کارخانه سیمان ایلام در کیفیت هوای شهری، به مطالعه و ارزیابی سهم میزان آلایندگی آن واحد در کنار عوامل آلاینده دیگر پرداخته می شود. در این رابطه با سنجش پارامترها و آلایندههای خروجی از دودکش، میزان ذرات معلق به عنوان مهمترین آلاینده در منطقه اندازه گیری می گردد. سپس به کمک مدلسازی پخش و پراکنش انتشار آلودگی (AERMOD)همراه با اندازه گیری های محیطی چگونگی پراکندگی این آلاینده در مناطق اطراف آنالیز و صحت سنجی خواهد شد. همچنین راهکارهایی جهت کنترل و کاهشآلاینده های هوا عنوان می شود. نتایج شبیه سازی نشان می دهد مقدار آلودگی در هوای منطقه ناشی از خروجی های دودکش کارخانه بسیارپایین تر از حد استاندارد هوای پاک می باشد. مطابق نتایج ارائه شده بیشترین غلظت مشاهده شده از ذرات معلق در کلیه نقاط ناشی از کارخانهسیمان ایلام معادل ۱ میکروگرم بر مترمکعب بوده که در فاصله ۸۹۰۰ متری در راستای شرقی و ۵۳۰۰ متری در راستای شمالی رخ داده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.