مقاله بررسی تاثیراسکاریفیکاسیون شیمیایی و فیزیکی برشکستن خواب بذرپنیرکMalva sylvestris L.


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیراسکاریفیکاسیون شیمیایی و فیزیکی برشکستن خواب بذرپنیرکMalva sylvestris L. دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیراسکاریفیکاسیون شیمیایی و فیزیکی برشکستن خواب بذرپنیرکMalva sylvestris L.  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیراسکاریفیکاسیون شیمیایی و فیزیکی برشکستن خواب بذرپنیرکMalva sylvestris L.،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیراسکاریفیکاسیون شیمیایی و فیزیکی برشکستن خواب بذرپنیرکMalva sylvestris L. :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
پنیرک Malva sylvestris گیاهی دوساله متعلق به تیره Malvaceae می باشد این گیاه ازنظر دارویی ازاهمیت بسیارزیاید برخوردار است درطبیعت جوانه زنی بذر این گیاه به سختی صورت میگیرد بررسی ها نشان داده که این گیاه دارای خواب فیزیکی پوسته بذرمی باشد ازاین رو دوازمایش مجزا به منظوربررسی تاثیرتیمارهای شیمیایی با اسیدسولفوریک درغلظت ها و زمان مختلف و مکانیکی با آب جوش دردودمای مختلف با زمان های متفاوت برشکستن رکود بذر این گیاه به مرحله اجرا گذاشته شد ازمایشات درپایه طرح فاکتوریل دوعاملی درقالب کاملا تصافدی با۴تکرار درازمایشگاه تکنولوژی بذردانشگاه ازاد اسلامی واحد مشهد انجام شد درمورد خراشدهی شیمیایی عامل اول ازمایش شامل ۵غلظت مختلف اسید۰آب مقطرو۶و۱۲و۲۴و۳۶ نرمال و عامل دوم شامل ۷زمان ۱و۲و۳و۴و۵و۶و۷ دقیقه و درخراشدهی مکانیکی عامل اول دودمای آب ۲۰و۸۰درجه سانتیگراد و عامل دوم زمان های مختلف ۱و۲و۳و۴و۵ دقیقه بود درمورد خراشدهی مکانیکی عامل اول دو دمای آب ۲۰و۸۰ درجه سانتیگراد و عامل دوم زمان های مختلف ۱و۲و۳و۴و۵ دقیقه بود درمورد خراشدهی شیمیایی نتایج نشان داد اثرغلظت و زمان و همچنین اثرمتقابل آنها برکلیه صفات مورد مطالعه درسطح احتمال یک درصد معن یدار بود و افزایش غلظت اسید تا ۲۴نرمال دراکثرصفات باعث افزایش شد هرچند غلظت بیش از۲۴نرمال دربرخی موارد موجب کاهش گردید

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.