مقاله تاثیرباکتریهای محرک رشدو شوری برسطح برگ و درصد پروتئین برگ گیاه نعناع سبز Mentha spicata L


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیرباکتریهای محرک رشدو شوری برسطح برگ و درصد پروتئین برگ گیاه نعناع سبز Mentha spicata L دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیرباکتریهای محرک رشدو شوری برسطح برگ و درصد پروتئین برگ گیاه نعناع سبز Mentha spicata L  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرباکتریهای محرک رشدو شوری برسطح برگ و درصد پروتئین برگ گیاه نعناع سبز Mentha spicata L،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیرباکتریهای محرک رشدو شوری برسطح برگ و درصد پروتئین برگ گیاه نعناع سبز Mentha spicata L :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
امروزه گیاهان دارویی اهمیت اقتصادی بالایی دارند و باتوجه به افزایش توسعه اراضی شوردرایران بکارگیری روشهای اصلاحی درجهت کاهش اثرات شوری بسیارضروری است استفاده ازباکتریهای محرک رشدیکی ازمهمترین این روشها می باشد به این منظور ازمایشی درقالب طرح کاملا تصادفی با ۳تکرار و ۸تیمار درشرایط گلخانه درتحقیقاتی دانشکده کشاورزی دانشگاه بیرجند درسال ۱۳۹۰ روی نعناع سبز انجام شد فاکتورهای ازمایش شامل شوری ۰میلی مولار شوری ۱۰۰ میلی مولار ازتوباکتر سودوموناس شوری ۱۰۰ میلی مولار +ازتوباکتر و شوری ۱۰۰ میلی مولار+سودوموناس شوری ۱۰۰ میلی مولار +ازتوباکتر +سودوموناس و ازتوباکتر +سودوموناس بودند نتایج نشان داد که تیمارهای ازمایش تاثیرمعنی داری ازلحاظ اماری برسطح برگ و درصد پروتئین برگ داشتند درهردوشاخص بالاترین مقداردرتیمارمصرف ازتوباکتر+سودوموناس بدست امد بطورکلی بابکارگیری جداگانه یا توام این باکتریها درشرایط شوری میتوان اثرات شوری برشاخصهای مورد بررسی را کاهش داد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.