مقاله اثرعصاره آبی دود بربهبود برخی ازصفات ریشه ای گندم نان تحت شرایط عدم تنش و تنش رطوبتی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرعصاره آبی دود بربهبود برخی ازصفات ریشه ای گندم نان تحت شرایط عدم تنش و تنش رطوبتی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرعصاره آبی دود بربهبود برخی ازصفات ریشه ای گندم نان تحت شرایط عدم تنش و تنش رطوبتی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرعصاره آبی دود بربهبود برخی ازصفات ریشه ای گندم نان تحت شرایط عدم تنش و تنش رطوبتی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرعصاره آبی دود بربهبود برخی ازصفات ریشه ای گندم نان تحت شرایط عدم تنش و تنش رطوبتی :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
کاربردعصاره آبی دوددرسالهای اخیرنتایج امیدبخشی دربهبود جوانه زنی بذررشدگیاهچه هاوعملکردبرخی ازگونه های گیاهی درشرایط عدم تنش و تنش داشته است این پژوهش جهت تعیین اثرپنج غلظت مختلف عصاره ابی دودگیاه بابونه برروی صفات ریشه ای دردورقم گندم زمستانه پیشگام MV17 تحت شرایط عدم تنش و تنش رطوبتی بصورت یک ازمایش فاکتوریل درقالب طرح بلوک های کامل تصادفی باسه تکرار اجرا گردید دراین پژوهش صفات تعدادریشه طول ریشه وزن تراندام زیرزمینی و وزن خشک اندام زیرزمینی اندازه گیری شد تیمار دودی درهردوشرایط محیطی باعث افزایش معنی داربرخی ازصفات نسبت به شاهد گردید غلظت ۱۰۰:۱ دارای بیشترین تعدادریشه طول ریشه و وزن تربخش زیرزمینی درشرایط عدم تنش و بیشترین مقدارتعدادریشه طول ریشه وزن ترزیرزمینی و وزن خشک زیرزمینی درشرایط تنش رطوبتی بود بنابراین تحت شرایط این ازمایش غلظت ۱۰۰:۱ بعنوان مطلوبترین غلظت شناسایی گردید و ازدورقم موردنظر رقم پیشگام پاسخ بهترومطلوبتری به عصاره دودی بویژه درشرایط تنش نشان داد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.