مقاله بررسی فاکتورهای موثربرکالزایی گیاه چغندرقند


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی فاکتورهای موثربرکالزایی گیاه چغندرقند دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی فاکتورهای موثربرکالزایی گیاه چغندرقند  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی فاکتورهای موثربرکالزایی گیاه چغندرقند،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی فاکتورهای موثربرکالزایی گیاه چغندرقند :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
چغندرقند گیاه اصلی تامین کننده ساکارز درایران است و اصلاح آن با استفاده ازروشهای کشت بافت جهت دستکاریهای ژنتیکی انتقال ژن جهش متابولیت های ثانویه مطالعات سیتوژنتیکی و غیره ازاهمیت بالایی برخوردار است به منظور بررسی تاثیر ژنوتیپ نوع ریزنمونه و سطوح مختلف هورمونی برکالزایی درگیاه چغندرقند ازمایشی به صورت فاکتوریل درقالب طرح کاملا تصادفی باسه تکرار انجام گردید جهت کالزایی ازمحیط کشت پایه MS به همراه پنج رقم مختلف چغندرقند ۷۲۳۳ – P.29 * MSC2 رسول ، IC1 ، ۳۰۴۰۴و۳۰۴۲۶ سه نوع ریزنمونه هیپوکوتیل کوتیلدون ودمبرگ و شش سطح هورمونی ۲سطح D 2,4 با ۰/۵و۱ میلی گرم درلیتر درترکیب با سه سطح Kinetinبا ۰/۲۵و۰/۵و۰/۷۵ میلی گرم درلیتر استفاده گردید و درنهایت صفات میزان کالزایی و افزایش حجم کالوس اندازه گیری شد نتایج تجزیه واریانس صفات اندازه گیری شده نشان داد که بین ژنوتیپ های مختلف نوع ریزنموه و سطوح مختلف هورمونی اختلاف معنی داری درسطح احتمال ۰/۰۱ درهردوصفت اندازه گیری شده وجود دارد که ژنوتیپ های رسول و ۳۰۴۲۶ ریزنمونه ی هیپوکوتیل و سطح هورمونی ۰/۵ میلی گرم درلیتر ۲,۴-D به همراه ۰/۷۵ میلی گرم درلیتر Kinetin برتری نسبی را نسبت به سایرژنوتیپ ها ریزنمونه ها و ترکیبات هورمونی دیگر ازخود نشان دادند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.