مقاله بررسی رابطه رگرسیونی بین سطوح مختلف شوری و صفات گگیاه یونجه در شرایط آزمایشگاه


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی رابطه رگرسیونی بین سطوح مختلف شوری و صفات گگیاه یونجه در شرایط آزمایشگاه دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی رابطه رگرسیونی بین سطوح مختلف شوری و صفات گگیاه یونجه در شرایط آزمایشگاه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی رابطه رگرسیونی بین سطوح مختلف شوری و صفات گگیاه یونجه در شرایط آزمایشگاه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی رابطه رگرسیونی بین سطوح مختلف شوری و صفات گگیاه یونجه در شرایط آزمایشگاه :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظور بررسی رابطه رگرسیونی بین سطوح شوری و صفات موردمطالعه درارقام یونجه ازمایشی بصورت فاکتوریل درقالب طرح کاملا تصادفی باسه تکرار درازمایشگاه تکنولوژی بذردانشگاه آزاداسلامی واحدشوشتر برروی ۲۰ژنوتیپ یونجه در۴سطح شوری ۰و۷۵و۱۵۰و۲۲۵ میلی مولار بانمک کلرید سدیم صورت پذیرفت نتایج رگرسیون نشان داد که با افزایش میزان شوری تمام صفات به جز متوسط زمان جوانه زنی و نسبت وزن خشک به وزن ترگیاهچه کاهش پیدا کردند که صفت وزن خشک گیاهچه باسطوح مختلف شوری رابطه رگرسیونی تشکیل نداد اما صفات طول ساقه چه طول گیاهچه و شاخص بنیه بذربا سطوح مختلف شوری رابطه خطی و بقیه صفات رابطه درجه دوم را با سطوح مختلف شوری تشکیل دادند صفات سرعت جوانه زنی و نسبت وزن خشک به وزن ترگیاهچه بسیارتحت تاثیر سطوح مختلف تنش شوری قرارگرفتند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.