مقاله بررسی توده و اندازه های متفاوت بنه زعفران بر روی اجزای عملکرد زعفران زراعی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی توده و اندازه های متفاوت بنه زعفران بر روی اجزای عملکرد زعفران زراعی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی توده و اندازه های متفاوت بنه زعفران بر روی اجزای عملکرد زعفران زراعی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی توده و اندازه های متفاوت بنه زعفران بر روی اجزای عملکرد زعفران زراعی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی توده و اندازه های متفاوت بنه زعفران بر روی اجزای عملکرد زعفران زراعی :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
موادموثره زعفران Crocus sativus L کاربردهای وسیعی درصنایع دارویی بهداشتی و ارایشی دارد این تحقیق به منظوربررسی اثروزن بنه و توده های مورد بررسی روی اجزای عملکردزعفران انجام گرفت ازمون اندازه بنه روی عملکردزعفران به صورت ازمایش فاکتوریل درقالب طرح بلوک کامل تصادفی باهفت تیماروزنی پیاز ۲-۰/۱ ، -۱۲ ،۸/۱-۱۰ ،۶/۱-۸ ،۴/۱-۶ ،۲/۱-۴ ۱۰/۲و۱۴-۱۲/۱ گرم و دوتوده بشرویه – تربت حیدریه درچهارتکرار دردانشگاه ازاداسلامی واحدمشهد اجرا شد نتایج بدست امده ازمون اثروزن بنه و توده روی عملکردکمی زعفران نشانداد که بنه های درشتر درهمان سال اول عملکردگل را افزایش میدهند همچنین این ازمون نشان داد که به منظورافزایش راندمان عملکردمزارع جدید زعفران باید ازپیازهای هشت گرم به بالا توده تربت حیدریه استفاده نمود حداکثرعملکرددرهمان سال اول ازتوده تربت حیدریه وازبنه های ۱۲/۱ تا ۱۴گرمی به میزان ۶۱۱/۲ گرم زعفران خشک کلاله و خامه خشک درهکتار بدست آمد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.