مقاله تاثیرشوری، سالیسیلیک اسید و باکتری سودوموناس پوتیدا برخصوصیات کمی و کیفی لوبیا


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیرشوری، سالیسیلیک اسید و باکتری سودوموناس پوتیدا برخصوصیات کمی و کیفی لوبیا دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیرشوری، سالیسیلیک اسید و باکتری سودوموناس پوتیدا برخصوصیات کمی و کیفی لوبیا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرشوری، سالیسیلیک اسید و باکتری سودوموناس پوتیدا برخصوصیات کمی و کیفی لوبیا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیرشوری، سالیسیلیک اسید و باکتری سودوموناس پوتیدا برخصوصیات کمی و کیفی لوبیا :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
یکی ازمشکلات کشاورزی درمناطق خشک ونیمه خشک شوری بالای خاک است لوبیا ازگیاهان حساس به شوری است برایکاهش اثرشوری برگیاه لوبیا باید ازراه کارهای مناسبی برای به نقصان رساندن این اثرات بهره گرفت بیان شده که باکتریهای محرک رشدمثل سودوموناس مقاومت گیاه به شوری را افزایش میدهند سالیسیلیک اسید نیز میتواند ازطریق تنظیم فرایندهای فیزیولوژیکی مقاومت گیاه به شوری را افزایش دهد به این منظور ازمایشی بصورت فاکتوریل دربیرجند با سه تکرار انجام شد فاکتورهای ازمایش شامل شوری خاک با سه سطح ۰و۲و۴ دسی زیمنس برمتر باکتری سودوموناس پوتیدا با دوسطح تلقیح و عدم تلقیح و سالیسیلیک اسید دردوسطح ۰و۱ میلی مولار بودند نتایج نشان داد که افزایش شوری باعث کاهش معنی دارعملکرددانه وزن صددانه و درصد پروتئین دانه شد ولی تیمارهای سالیسیلیک اسید و بکتری باعث افزایش معنی داراین صفات شدند اثرمتقابل سالیسیلیک اسید درشوری نیزبرعملکرددانه معنی داربود بطور کلی مصرف سالیسیلیک اسید و باکتری باعث کاهش اثرات مضرشوری برخصوصیات کمی و کیفی لوبیا شد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.