مقاله تاثیرکودهای بیولوژیک برعملکردومقداراسانس گیاه آویشن Thymus vulgaris L


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تاثیرکودهای بیولوژیک برعملکردومقداراسانس گیاه آویشن Thymus vulgaris L دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تاثیرکودهای بیولوژیک برعملکردومقداراسانس گیاه آویشن Thymus vulgaris L  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تاثیرکودهای بیولوژیک برعملکردومقداراسانس گیاه آویشن Thymus vulgaris L،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تاثیرکودهای بیولوژیک برعملکردومقداراسانس گیاه آویشن Thymus vulgaris L :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظوربررسی اثرکودهای بیولوژیک برکمیت و کیفیت اسانس اویشن باغی ازمایشی درمزرعه اموزشی دانشکده کشاورزی دانشگاه صنعتی شاهرود درسال زراعی ۱۳۹۰ انجام شد این ازمایش بصورت فاکتوریل شامل دو فاکتورورمی کمپوست درچهارسطح ۰و۲و۴و۶ تن درهکتار وقارچ میکوریزا درسه سطح بدون تلقیح تلقیح با Glomus mosseae Glomus intraradices برپایه طرح بلوک کامل تصادفی درسه تکرار درنظرگرفته شد باتوجه به نتایج بیشترین میزان اسانس معادل ۳/۶ درصددرتیمارشاهد مشاهده شد بیشترین عملکرداسانس با کاربرد ۶تن ورمی کمپوست بدون تلقیح با قارچ میکوریزا حاصل گردید که معادل ۱۱۴/۶۵۳ کیلوگرم درهکتار و کمترین آن معادل ۵۲/۶۴ کیلوگرم درهکتار درتیماربدون ورمی کمپوست و تلقیح با قارچ Glomus intraradices بود

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.