مقاله تعیین حدبهینه عناصرغذایی جهت افزایش کمیت وکیفیت ذرت به روش DOP مطالعه موردی شهرستان بویین زهرا


در حال بارگذاری
15 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تعیین حدبهینه عناصرغذایی جهت افزایش کمیت وکیفیت ذرت به روش DOP مطالعه موردی شهرستان بویین زهرا دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تعیین حدبهینه عناصرغذایی جهت افزایش کمیت وکیفیت ذرت به روش DOP مطالعه موردی شهرستان بویین زهرا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تعیین حدبهینه عناصرغذایی جهت افزایش کمیت وکیفیت ذرت به روش DOP مطالعه موردی شهرستان بویین زهرا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تعیین حدبهینه عناصرغذایی جهت افزایش کمیت وکیفیت ذرت به روش DOP مطالعه موردی شهرستان بویین زهرا :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
تغذیه و کوددهی ازفاکتورهای مهم درتعیین عملکردوکیفیت محصولات کشاورزی است چندین روش برای تعیین وضعیت تغذیه ای گیاهان وجود دارد که یکی ازآنها روش انحراف ازحدبهینه dop می باشد به منظورتعیین انحراف ازدرصد بهینه DOP درسال ۹۰-۸۹ ابتدا ۲۰مزرعه درشهرستان بوئین زهرا انتخاب گردید سپس بعدازانالیز نمونه های مرکب برداشت شده ازخاک اقدام به کشت ذرت شده و درارتفاع ۳۰سانتمیتری ازبرگهای ذرت به صورت تصادفی نمونه برداری شد پس ازاماده سازی نمونه ها غلظت عناصرغذایی نیتروژن فسفرپتاسیم منیزیم اهن روی مس منگنز و بوردرآنها اندازه گیری شد درمرحله رسیدن فیزیولوزیکی عملکردذرت علوفه ای درتمامی مزارع مورد مطالعه اندازه گیری شد نتایج این تحقیق نشان داد که غلظت استاندارد عناصرغذایی نیتروژن فسفرپتاسیم منیزیم آهن روی مس منگنز و بور با استفاده ازروش DOP به ترتیب ازت ۲/۶ و فسفر۰/۲۵ وپتاسیم ۱/۶۳۵ منیزیم ۰/۲۶۵ درصد وبرای آهن ۲۱۸/۷۵ روی ۴۵ مس ۱۱ منگنز۱۱۴بور۲۸/۶۲ میلی گرم برکیلوگرم ماده خشک محاسبه شد میانگین ترتیب نیاز تغذیه ای مزارع ذرت علوفه ای نیز به ترتیب زیربدست آمد: Zn>Fe>P>K>N>Mg>Cu>Mn>B است به این ترتیب درذرت علوفه ای بیشترین نیاز عناصرغذایی به عناصرروی اهن فسفروپتاسیم می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.