مقاله واکنش تعداد، وزن هرغده و عملکردمحصول سیب زمینی به کودهای سبزونیتروژن


در حال بارگذاری
16 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله واکنش تعداد، وزن هرغده و عملکردمحصول سیب زمینی به کودهای سبزونیتروژن دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله واکنش تعداد، وزن هرغده و عملکردمحصول سیب زمینی به کودهای سبزونیتروژن  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله واکنش تعداد، وزن هرغده و عملکردمحصول سیب زمینی به کودهای سبزونیتروژن،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله واکنش تعداد، وزن هرغده و عملکردمحصول سیب زمینی به کودهای سبزونیتروژن :

تعداد صفحات:۶
چکیده:
درتحقیقی دوساله طی سالهای ۸۸و۸۹ تاثیرکودهای سبزو نیتروژن برتعدادوزن هرغده و عملکردمحصول سیب زمینی درمزرعه تحقیقاتی کشت و صنعت احیایی مورد ازمایش قرارگرفت دراین تحقیق فاکتورکودسبز در۵سطح جو، کلزا، شبدر، ماش و بدون کودسبز به عنوان فاکتور اصلی و کودنیتروژن در۴سطح ۱۰۰و۷۵و۵۰و۲۵ درصد توصیه ازمون خاک به عنوان فاکتور فرعی در۳تکرار درقالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی و بصورت اسپلیت پلات اعمال گردید و نتایج درهردوسال جداگانه و همچنین به صورت مرکب مورد تجزیه اماری قرارگرفت براساس نتایج تجزیه مرکب اثرمتقابل کودهای سبز و نیتروژن برتعدادغده و میانگین وزن هرغده به شدت معنی دار و درمورد عملکردغده درواحدسطح درسطح ۵درصد معنی دار شد درمقایسه میانگین اثرمتقابل تیمارها مشاهده شد که ازنظر تعدادغده درمترمربع تیمارهای شبدروماش با ۷۵درصد نیتروژن توصیه شده برترین تیماربوده و به ترتیب باعث افزایش حدود ۳۴و۱۶درصد ازنظر تعدادغده درواحدسطح و کاهش ۲۵درصد درمصرف ازت شدند و درمورد میانگین وزن هرغده تیمارهای ماش و کلزا با ۱۰۰درصد نیتروژن توصیه شده برترین تیمار بوده و باعث افزایش میانگین وزن هرغده بهترتیب به میزان ۱۷و۱۱/۱ درصد شدند همچنین تیمارهای شبدروماش با ۷۵درصد نیتروژن توصیه شده بهترین تیمارازنظر عملکردغده بوده و به ترتیب باعث افزای عملکردغده درواحدسطح به میزان ۳۳و۲۳ درصد نسبت به شاهد شدند و علاوه برآن مصرف کود نیتروژن را به میزان ۲۵درصد کاهش دادندبراساس نتایج جدول همبستگی صفات صفت عملکردغده باتعدادغده و میانگین وزن هرغده به ترتیب درسطح ۱درصد و ۵درصد همبستگی مثبت داشته است

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.