مقاله مطالعه واکنش هیبریدهای مختلف ذرت نسبت به منابع کودی فسفربیولوژیک و شیمیایی درشرایط اقلیمی اراک
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه واکنش هیبریدهای مختلف ذرت نسبت به منابع کودی فسفربیولوژیک و شیمیایی درشرایط اقلیمی اراک دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه واکنش هیبریدهای مختلف ذرت نسبت به منابع کودی فسفربیولوژیک و شیمیایی درشرایط اقلیمی اراک کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه واکنش هیبریدهای مختلف ذرت نسبت به منابع کودی فسفربیولوژیک و شیمیایی درشرایط اقلیمی اراک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه واکنش هیبریدهای مختلف ذرت نسبت به منابع کودی فسفربیولوژیک و شیمیایی درشرایط اقلیمی اراک :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
این ازمایش بصورت اسپلیت پلات درقالب بلوکهای کامل تصادفی باچهارتکرار درسال ۱۳۸۶ انجام شدتیمارهای ازمایش شامل استفاده ازباکتریهای حل کننده فسفرسوپرفسفات تریپل و مصرف باکتریهای حل کننده فسفرهمراه با ۱/۲ سوپرفسفات تریپل توصیه شده است و سه رقم ذرت دانه ای زودرس ۳۰۲ میان رس۵۵۰ و دیررس۷۰۴ که درمزرعه تحقیقاتی دانشگاه ازاداسلامی اراک اجرا گردید نتایج ازمایش نشان داد بین منابع مختلف فسفردرهیچ یک ازصفات موردبررسی تفاوت معنی داروجود نداشته البته بیشترین وزن هزاردانه ۱۵۳/۲۹ گرم درتیماراستفاده ازکودفسفربیولوژیک بدست امد همچنین بررسی ارقام مختلف ذرت دانه ای نشان داد درصفت عملکردبیوماس تفاوت معنی داردرسطح ۱درصد وجود داشته و بیشترین عملکردبیوماس ۸/۱۲ تن درهکتار مربوط به رقم ذرت دیررس ۷۰۴ بود درصفت شاخص برداشت تفاوت معنی داردرسطح ۵درصد وجود داشته و بیشترین شاخص برداشت ۵۲/۶درصد مربوط به رقم ذرت دیررس ۷۰۴ بودها ست بررسی اثرات متقابل تیمارها درصفت وزن دانه بلال نشان داد تفاوت معنی داردرسطح ۵درصد وجودداشته و بیشترین وزن دانه بلال ۸۹/۲۲ گرم مربوط به رقم ذرت زودرس ۳۰۲ و تیمارمصرف کودفسفربیولوژیک و فسفرشیمیایی می باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.