مقاله مطالعه تاثیر هیومیک اسید بر اندام های رویشی و مقدار غده تولید شده در دو رقم سیب زمینی
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله مطالعه تاثیر هیومیک اسید بر اندام های رویشی و مقدار غده تولید شده در دو رقم سیب زمینی دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله مطالعه تاثیر هیومیک اسید بر اندام های رویشی و مقدار غده تولید شده در دو رقم سیب زمینی کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مطالعه تاثیر هیومیک اسید بر اندام های رویشی و مقدار غده تولید شده در دو رقم سیب زمینی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله مطالعه تاثیر هیومیک اسید بر اندام های رویشی و مقدار غده تولید شده در دو رقم سیب زمینی :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظور بررسی تاثیرکود هیومیک اسیدبراندام رویشی وغده سیب زمینی ازمایشی درسال ۱۳۹۰ درروستای آبسرد شهرستان دماوند بصورت فاکتوریل درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی درسه تکرار انجام شد فاکتورهای ازمایش شامل هیومیک اسید درچهارسطح ۰و۱و۲و۳ کیلوگرم درهکتار بهص ورت محلول درآب آبیاری وارقام شامل اگریا و مارفونا بودند صفات عبارتند ازقطرساقه ارتفاع بوته تعدادگل و تعداد کل غده ها درمترمربع نتایج تجزیه واریانس نشان داد ارقام اگریا ومارفونا درمورد صفات قطرساقه ارتفاع بوته و تعدادگل تفاوت معنی داری رانشان دادند بطوریکه رقم مارفونا درخصوص صفات رویشی و رقم اگریا درمورد غده و عملکردبهترین بودند اثرهیومیک اسیدبرای صفات مزبور معنی دار شد اثرمتقابل رقم درکود برای قطرساقه معنی دار شد مقایسات میانگین براساس ازمون دانکن نشان داد که رقم اگریا ومصرف ۳کیلوگرم درهکتارهیومیک اسید بهترین نتیجه را درمورد عملکردداده است
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.