مقاله اثردمای پرایمینگ برمولفه های جوانه زنی پنبه
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثردمای پرایمینگ برمولفه های جوانه زنی پنبه دارای ۴ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثردمای پرایمینگ برمولفه های جوانه زنی پنبه کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثردمای پرایمینگ برمولفه های جوانه زنی پنبه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثردمای پرایمینگ برمولفه های جوانه زنی پنبه :
تعداد صفحات:۴
چکیده:
به منظوربررسی اثردمای محلول پرایمینگ برمولفه های جوانه زنی پنبه ازمایشی درقالب طرح کاملا تصادفی با۴تکرار انجام شد تیمارهای مورد بررسی عبارت بودند از۳ دمای ۱۵و۲۵و۳۵ درجه سانتیگراد به همراه یک تیمارشاهد بدون پرایم بود برای انجام پرایمینگ ازروش هیدروپرایمینگ استفاده شد نتایج حاصل ازبررسی نشان داد که به جز حداکثر جوانه زنی سایر پارامترهای جوانه زنی سرعت جوانه زنی یکنواختی جوانه زنی و زمان رسیدن به ۵۰درصد جوانه زنی تحت تاثیردمای پرایمینگ قرارگرفت بیشترین سرعت جوانه زنی دردمای ۳۵ درجه پرایم مشاهده شد اگرچه حداکثر جوانه زنی تحت تاثیردمای پرایمینگ قرارنگرفت اما به ازای هرواحد افزایش درجه حرارت ماکزیمم جوانه زنی ۰/۳۲ درصد افزایش پیدا کرد زمان جهت رسیدن ۱۰و۵۰و۹۰درصد جوانه زنی نیز دردمای ۳۵ درجه سانتیگراد کمترین زمان بود و درمجموع نتایج حاصل ازاین بررسی نشان داد که افزایش دمای محلول پرایمینگ تاثیرمثبتی برخصوصیات جوانهزنی پنبه دارد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.