مقاله بررسی اثرات محدودیت منبع و مخزن بر عملکرد دانه،پروتئین و روغن دو رقم سویا


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثرات محدودیت منبع و مخزن بر عملکرد دانه،پروتئین و روغن دو رقم سویا دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثرات محدودیت منبع و مخزن بر عملکرد دانه،پروتئین و روغن دو رقم سویا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثرات محدودیت منبع و مخزن بر عملکرد دانه،پروتئین و روغن دو رقم سویا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثرات محدودیت منبع و مخزن بر عملکرد دانه،پروتئین و روغن دو رقم سویا :

تعداد صفحات:۵
چکیده:
به منظوربررسی تغییرات منبع و مخزن برعملکرد دانه پروتئین وروغن دورقم سویا ازمایشی درسال زراعی ۱۳۸۹ بصورت فاکتوریل قالب طرح بلوکهای کامل تصادفی درچهارتکرار درمزرعه تحقیقاتی دانشگاه ازاداسلامی واحدکرج انجام شد فاکتورهای ازمایشی شامل رقم دردو سطح M7,M9 و محدودیت منبع و مخزن درهفت سطح حذف غلاف ها درمرحله تشکیل غلاف R5 باپنج سطح حذف ۲۰و۴۰و۶۰و۸۰درصد غلاف ها و یک تیمارشاهد و حذف برگ سویا درمرحله R5 دردو سطح ۵۰درصد برگهای بالایی و ۵۰درصد برگهای پایینی بودند نتایج نشان داد که اثرات اصلی سطوح رقم درصفات درصد روتئین درصد روغن عملکردپروتئین عملکردروغن و عملکرد دانه و اثرات صالی سطوح مختلف محدودیت منبع و مخزن درصفات درصد پرتئین عملکرد پروتئین عملکرد روغن تعداد غلاف دربوته وعملکرد دانه معنی دارشدند بیشتیرن درصد پروتئین درتیمار ۸۰درصد قطع غلاف با ۴۰/۹۵درصد مشاهده شد قطع ۲۰و۴۰درصد غلاف ها با شاهد دریک گروه اماری قرارگرفتند ولی قطع ۶۰و۸۰درصد باعث کاهش عملکرددانه عملکردپروتئین و عملکردروغن شدند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.