مقاله اثرات سولفات منگنز برخصوصیات کمی و کیفی دانه ارقام گندم درمنطقه آباده
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثرات سولفات منگنز برخصوصیات کمی و کیفی دانه ارقام گندم درمنطقه آباده دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثرات سولفات منگنز برخصوصیات کمی و کیفی دانه ارقام گندم درمنطقه آباده کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثرات سولفات منگنز برخصوصیات کمی و کیفی دانه ارقام گندم درمنطقه آباده،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثرات سولفات منگنز برخصوصیات کمی و کیفی دانه ارقام گندم درمنطقه آباده :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
به منظوربررسی اثرات سولفات منگنز برعملکردواجزاعملکردسه رقم گندم پاییزه ازمایشیدرسال زراعی ۸۷-۸۶ درمنطقه آباده به صورت طرحکرت های یکبارخردشده درقالب طرح پایه بلوک کامل تصادفی با۴تکرار به اجرادرامد کرت های اصلی شامل سطوح صفرو۲۰و۴۰ کیلوگرم درهکتار سولفات منگنز و کرت های فرعی شامل سه رقم گندم پاییزه مرودشت شیرازوپیشتازبودند نتایج نشان داد که افزایش سطوح سولفات منگنز ازصفربه ۲۰ و ۴۰کیلوگرم درهکتار موجب افزایش معنی دارمیزان منگنز پروتئین وعملکرد دانه گردید بیشترین میزان منگنز دانه متعلق هب رقم مرودشت و بیشترین درصد پروتئین دانه متعلق به رقم شیراز بود براساس نتایج این مطالعه مصرف ۴۰کیلوگرم درهکتار سولفات منگنز و استفاده ازگندم رقم مرودشت برای تولید حداکثرعملکرددانه درشرایطی مشابه بامطالعه حاضرمیتواند مناسب باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.