مقاله ارزیابی اثرسطوح شوری بررشدوغلظت عناصرپرمصرف ذرت علوفه ای


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی اثرسطوح شوری بررشدوغلظت عناصرپرمصرف ذرت علوفه ای دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی اثرسطوح شوری بررشدوغلظت عناصرپرمصرف ذرت علوفه ای  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی اثرسطوح شوری بررشدوغلظت عناصرپرمصرف ذرت علوفه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی اثرسطوح شوری بررشدوغلظت عناصرپرمصرف ذرت علوفه ای :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

به منظوربررسی اثرمتقابل سطوح شوری بررشدوزن خشک و ترکیب شیمیایی عناصرپرمصرف درذرت علوفه ای ازمایشی درگلخانه ای تحقیقاتی صورت گرفت ازمایش بصورت کاملا تصادفی درسه تکرار انجام شد و فاکتورهای ازمایش شامل سه سطح شوری ۲آب معمولی و ۴و۶ دسی زیمنس برسانتیمتر می باشد پس ازکاشت تیمارهای شوری اعمال گردیدند و مراقبت های لازم تا انتهای ازمایش صورت گرفت صفات مورد اندازه گیری شامل ارتفاع بوته وزن خشک عناصرسدیم پتاسیم کلسیم و فسفرمی باشد پس ازبرداشت ذرت دراون خشک بصورت خردشده درامده و صفات مذکور اندازه گیری شد نتایج ازمایش نشان دهنده کاهش معن یدارارتفاع بوته وزن خشک و غلظت پتاسیم و افزایش معنی دارغلظت سدیم کلسیم و فسفرگیاه می باشد

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.