مقاله مقایسه تاثیردونوع عصاره گیاهی مقاوم و حساس به خشکی به همراه دونوع پالس Dolce Vita برمیزان ماندگاری گل شاخه بریده رزرقم


در حال بارگذاری
18 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
5 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه تاثیردونوع عصاره گیاهی مقاوم و حساس به خشکی به همراه دونوع پالس Dolce Vita برمیزان ماندگاری گل شاخه بریده رزرقم دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه تاثیردونوع عصاره گیاهی مقاوم و حساس به خشکی به همراه دونوع پالس Dolce Vita برمیزان ماندگاری گل شاخه بریده رزرقم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه تاثیردونوع عصاره گیاهی مقاوم و حساس به خشکی به همراه دونوع پالس Dolce Vita برمیزان ماندگاری گل شاخه بریده رزرقم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه تاثیردونوع عصاره گیاهی مقاوم و حساس به خشکی به همراه دونوع پالس Dolce Vita برمیزان ماندگاری گل شاخه بریده رزرقم :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

به منظورتاثیرعصاره گیاهان دارویی مقاوم به خشکی اویشن و حساس به خشکی استویا به همراه دونوع پالس کلریدکلسیم ۴درصد+ ساکارز۳درصد و آب مقطربمدت بیست و چهارساعت جهت افزایش عمرنگهداری گل رز شاخه بریده رقم Dolce Vita درشرایط خشک و کم اب ازمایشی درقالب طرح کاملا تصادفی و سه تکرار انجام شد تاثیرفاکتورهای دارویی اویشن بادرصد تیمول بالا قرارگرتفه تحت تنش شدید با۵۰درصد ظرفیت مزرعه ای و بادوسطح ۰/۱و۰/۲ ppm و استویا حساس به خشکی درچهارسطح ۰/۱و۰/۲ ppm و ۱و۲g/l به همراه دو نوع پالس بروزن تر قطرگل میزان خمیدگی درعمرپس ازبرداشت بررسی شدند نتایج نشان داد پالس کلرید کلسیم ۴درصد+ساکارز۳ بدلیل کاهش پتانسیل عمرنگهداری را افزایش و ازخمیدگی ممانعت کرد اما پالس اب مقطرافزایش خمیدگی رادربرداشت اثرمتقابل پالس کلرید کلسیم ۴درصد+ساکارز۳درصد به همراه تیمارعصاره های اویشن و استویا با سطوح ۰/۱و۰/۲ ppm بیشترین اثرمثبت را بروزن تروقطرگل و ممانعت ازخمیدگی نشان دادند ازطرفی پالس آب مقطر+آویشن ۰/۱ppm باعث کاهش وزن ترآب ازدست دهی بیشتر و قطرکمتر و پالس آب مقطر+استویا با سطح ۱و۲ g/l باعث افزایش میزان خمیدگی شدند

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.