مقاله اثر فسفر بر روغن و پروتئین در دانه پنج رقم کلزا


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله اثر فسفر بر روغن و پروتئین در دانه پنج رقم کلزا دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله اثر فسفر بر روغن و پروتئین در دانه پنج رقم کلزا  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر فسفر بر روغن و پروتئین در دانه پنج رقم کلزا،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله اثر فسفر بر روغن و پروتئین در دانه پنج رقم کلزا :

تعداد صفحات:۵

چکیده:

با توجه به اهمیت کشت کلزا به منظور استخراج روغن دانه آن و اثر فسفر بر کیفیت دانه کلزا، در این تحقیق اثر سه تیمار فسفر بر روغن و پروتئین دانه در پنج رقم کلزای رایج در کشور بصورت کشت گلخانه ای بررسی شد و نتایج نشان داد که رقم های مختلف از نظر درصد نیتروژن و روغن، و عملکرد پروتئین و روغن دانه تفاوت معنی دار داشتند. همچنین پاسخ به کاربرد فسفر در هر چهار متغیر مورد بررسی تا سطح ۲۵ میلی گرم فسفر بر کیلوگرم به خاک معنی دار بود. بطور کلی کاربرد فسفر درصد روغن، عملکرد روغن و عملکرد پروتئین را زیاد، و درصد نیتروژن دانه را کم کرده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.