مقاله بررسی تاثیرکاربردکودهای آلی ومالچ بررشدونمو میزان وعملکرداسانس و بارمیکروبی گیاه دارویی نعناع فلفلیMentha × piperita


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
6 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی تاثیرکاربردکودهای آلی ومالچ بررشدونمو میزان وعملکرداسانس و بارمیکروبی گیاه دارویی نعناع فلفلیMentha × piperita دارای ۹ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی تاثیرکاربردکودهای آلی ومالچ بررشدونمو میزان وعملکرداسانس و بارمیکروبی گیاه دارویی نعناع فلفلیMentha × piperita  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیرکاربردکودهای آلی ومالچ بررشدونمو میزان وعملکرداسانس و بارمیکروبی گیاه دارویی نعناع فلفلیMentha × piperita،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی تاثیرکاربردکودهای آلی ومالچ بررشدونمو میزان وعملکرداسانس و بارمیکروبی گیاه دارویی نعناع فلفلیMentha × piperita :

تعداد صفحات:۹

چکیده:

امروزه درکشت گیاهان دارویی به خاطر اثرات نامطلوب مصرف کودهای شیمیایی کشت به روش ارگانیک موردتوجه قرارگرفته است مساله ای که درخصوص گیاهان دارویی مطرح است میزان کیفیت محصول ازنظر میکروبی است به همین دلیل بررسی تاثیرکاربرد روشهای کشت ارگانیک درمیزان الودگی میکروبی گیاهان دارویی ضروری به نظر می رسد به همین منظور این ازمایش به صورت کرت های خردشده درقالب طرح بلوکهای کامل تصادفی با۸تیماراجرا شد تیمارکشت ارگانیک بهعنوان عامل اصلی و تیمارنوبت برداشت به عنوان عامل فرعیدرنظر گرفته شد دراین پژوهش صفات مورفولوژیک میزان وعملکرداسانس و میزان الودگی میکروبی دربوته ها اندازه گیری و مقایسه شدنتایج نشان دا دکشت ارگانیک و کاربرد کودهای الی موجب افزایش معنی دارشاخصهای رشدونمومیزان عملکردمحصول و میزان وعملکرداسانس شد که این افزایش رشدوعملکرددربرداشت نوبت اول بارزتر بود و ازنظر کیفیت میکروبی هیچکدام ازتیمارهای کودی موجب افزایش معنی دارالودگی درنوبت اول برداشت درمقایسه باشاهدنشدواستفاده ازمالچ توانست به طور منی داری ازانتقال میکروبی خاک هب گیاه جلوگیری کند درنوبت دوم برداشت تنها درموردالودگی به باکتریهای مزوفیل هوازی کودهای الی به خصوص کوددامی سبب افزایش معنی دارمیزان الودگی شد نوب اول برداشت نعناع فلفلی نه تنها ازنظر میزان رشدوعملکردمحصول و میزان وعملکرداسانس بطور معن یداری بهتر ازنوبت دوم برداشت بود بلکه ازنظر کیفیت میکروبی نیز بطور معنی داری درشرایط بهترومناسبتری برای مصرف قرارداشت

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.