مقاله بررسی تاثیرکودبیولوژیک کادوستیم برشاخصهای جوانه زنی سه رقم گندم نان درشرایط تنش خشکی درون شیشه ای
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی تاثیرکودبیولوژیک کادوستیم برشاخصهای جوانه زنی سه رقم گندم نان درشرایط تنش خشکی درون شیشه ای دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی تاثیرکودبیولوژیک کادوستیم برشاخصهای جوانه زنی سه رقم گندم نان درشرایط تنش خشکی درون شیشه ای کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی تاثیرکودبیولوژیک کادوستیم برشاخصهای جوانه زنی سه رقم گندم نان درشرایط تنش خشکی درون شیشه ای،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی تاثیرکودبیولوژیک کادوستیم برشاخصهای جوانه زنی سه رقم گندم نان درشرایط تنش خشکی درون شیشه ای :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
ازمایشی برای تعیین اثرکودبیولوژیک کادوستیم برشاخصهای جوانه زنی سه رقم گندم درشرایط خشکی درون شیشه ای درازمایشگاه تحقیقاتی دانشگاه ازاداسلامی واحداردبیل اجراگردید بدین منظورازطرح ازمایشی فاکتوریل برپایه طرح بلوک های کامل تصادفی درسه تکرار استفاده شدفاکتورA دردوشرایط خشکی ونرمال وفاکتورB دردوسطح آب وکادوستیم و فاکتورC شامل سه ژنوتیپ گندم بود نتایج نشان داد که بین سطوح کودی این تحقیق ازنظر میانگین مدت جوانه زنی سرعت جوانه زنی درصدجوانه زنی نهایی و متوسط جوانه زنی روزانه درسطح احتمال پنج درصداختلاف معنی داری وجود داشت نتایج مقایسه میانگین ها حاکی ازاین بود که ازنظر سرعت جوانه زنی رقم گاسکوژن بامیانگین ۰/۰۳۶ برتری بودورسدبابزوستایا دریک گروه قرارگرفته و اختلافی باهم نداشتند همچنین مقایسات میانگین سطوح کودی نشان دهنده این بود که کودبیولوژیک کادوستیم ازنظر کلیه صفات به جز سرعت جوانه زنی برتری بود میتوان نتیجه گرفت که استفاده ازکودهای بیولوژیکی حاوی امینواسیدمیتواندنقش مثبت وبه سزایی برشاخصهای جوانه زنی گندم داشته باشد
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.