مقاله بررسی اثر دور آبیاری و نوع پایه بر غلظت عناصر غذایی پرمصرف خاک پرتقال Citrus sinensis L.) رقم تامسون ناول


در حال بارگذاری
17 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی اثر دور آبیاری و نوع پایه بر غلظت عناصر غذایی پرمصرف خاک پرتقال Citrus sinensis L.) رقم تامسون ناول دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی اثر دور آبیاری و نوع پایه بر غلظت عناصر غذایی پرمصرف خاک پرتقال Citrus sinensis L.) رقم تامسون ناول  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر دور آبیاری و نوع پایه بر غلظت عناصر غذایی پرمصرف خاک پرتقال Citrus sinensis L.) رقم تامسون ناول،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی اثر دور آبیاری و نوع پایه بر غلظت عناصر غذایی پرمصرف خاک پرتقال Citrus sinensis L.) رقم تامسون ناول :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

پرتقال Citrus sinensis L.) از خانواده مرکبات، یکی از مهمترین میوه های مناطق نمیه گرمسیری جهان می باشد. از نظر میزان تولید پرتقال ایران یکی از مهمترین کشورهای تولید کننده این محصول در جهان محسوب می شود. جهت تولید موفق توجه به فاکتورهای تغذیه ای مثل میزان، کیفیت و قابل دسترس بودن آب آبیاری، محیط رشد گیاه و موجود بودن عناصر غذایی مورد نیاز، داشتن برنامه کودی مناسب و همچنین توجه به نوع پایه و قدرت جذب آن ضروری می باشد. در این پژوهش، اثر دور آبیاری بر غلظت عناصر غذایی باقی مانده در خاک پرتقال رقم تامسون ناول پیوند شده روی سه پایه به صورت فاکتوریل در قالب طرح بلوک کامل تصادفی با سه تکرار در موسسه تحقیقات مرکبات کشور واقع در رامسر، ارزیابی گردید. فاکتورها شامل نوع پایه در سه سطح (پونسیروس Poncitus trifoliata ترویرسیترنج Citrus sinensis * Poncitus trifoliata و نارنج ((Citrus aurantium و دور آبیاری در چهار سطح ۲ ، ۴ ، ۶ و۸ روز یک بار) بود. پس از اتمام دوره آزمایش، میزان نیتروژن، فسفر و پتاسیم مخلوط خاکی اندازهگیری گردید. نتایج تجزیه خاک در پایان آزمایش نشان داد که دور آبیاری و نوع پایه تاثیر زیادی در مقدار عناصر معدنی به جا مانده دارد. تفاوت بین پایه های مختلف در جذب عناصر غذایی در فواصل آبیاری کوتاه (دو روز ) بیشتر بود. پایه پونسیروس نسبت به دو پایه دیگر از نظر جذب عناصر غدایی در شرایط تنش خشکی کارآتر بود و با افزایش فواصل آبیاری میزان نیتروژن، فسفر و پتاسیم باقی مانده در خاکی که پایه های پونسیروس در آن قرار داشتند، کمتر بود. به منظور افزایش میزان تولید در واحد سطح باغهای تجاری پرتقال، استفاده از پایه پونسیروس و دوره آبیاری بدست آمده در تحقیق حاضر با انجام پژوهش های تکمیلی، توصیه می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.