مقاله بررسی اثر کود آلی و شیمیایی و دو در صد روغن، عملکرد روغن و در صد پروتئین در آفتابگردان رقم ایروفلور
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله بررسی اثر کود آلی و شیمیایی و دو در صد روغن، عملکرد روغن و در صد پروتئین در آفتابگردان رقم ایروفلور دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله بررسی اثر کود آلی و شیمیایی و دو در صد روغن، عملکرد روغن و در صد پروتئین در آفتابگردان رقم ایروفلور کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی اثر کود آلی و شیمیایی و دو در صد روغن، عملکرد روغن و در صد پروتئین در آفتابگردان رقم ایروفلور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله بررسی اثر کود آلی و شیمیایی و دو در صد روغن، عملکرد روغن و در صد پروتئین در آفتابگردان رقم ایروفلور :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
به منظور بررسی اثر پود قالی و شیمیایی بر روی عملکرد روغن و در صد پروتئین دانه آفتابگردان رقم ایروفلور آزمایشی در سال ۱۳۸۹ در محل مزرعه نهالستان منابع طبیعی مهاباد به صورت فاکتوریل در قالب طرح پایه بلوکهای کامل تصادفی در چهار تکرار اجرا شد. دیوارهای کود شیمیایی شامل: شاهد، کود نیتروژنه و ۵۰% (کود نیتروژنه+کود فسفره) وقتی مارهای کود آلی شامل شاهد، کود دامی (کودگوسفندی)، کود مرغی بودند. نتایج نشان داد که اثر سطوح مختلف کود شیمیایی و کود آلی و تلفیق این دو بر روی صفات در صد روغن، عملکرد متقن و در صد پروتئین دانه معنیدار گشت. در این تحقیق تیمار کود تلفیقی (کود دامی + کود مرغی ) ۵۰% + (N +P ) 50% در صد روغن و عملکرد روغن را در مقایسه با تیمار شاهد ترتیب مقدار ۱۸% و ۲۰% افزایش داد همچنین تیمار کود مرغی + N (بدو در صد) به همراه تیمار شاهد (۲۲%) بالاترین در صد پروتئین دانه را به خود اختصاص دادند.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.