مقاله به نبود ترکیبات فنولیک در روغن بکر زیتون با استفاده از آنزیم در مرحله مالش
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله به نبود ترکیبات فنولیک در روغن بکر زیتون با استفاده از آنزیم در مرحله مالش دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله به نبود ترکیبات فنولیک در روغن بکر زیتون با استفاده از آنزیم در مرحله مالش کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله به نبود ترکیبات فنولیک در روغن بکر زیتون با استفاده از آنزیم در مرحله مالش،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله به نبود ترکیبات فنولیک در روغن بکر زیتون با استفاده از آنزیم در مرحله مالش :
تعداد صفحات:۸
چکیده:
اثر افزودن آنزیم خمیر زیتون برای ترکیبات فنولیک روغن بکر زیتون مورد بررسی قرار گرفته است. آزمایشات بر روی واریته های Picual و Arbeqaina انجام شد و از دو سیستم استخراج دو فازی پیوسته استفاده شد. غلظت ترکیبات فنولیک در روغن مخصوصاً اورتودی فنول ها با افزودن آنزیمها به خمیر زیتون قبل از مرحله مالش افزایش یافت. غلظت ترکیبات غیر اورتودی فنول ، لیکنان های ۱- استواکسی پینورزینول و پینورزینول هم به میزان اندکی افزایش یافت. به طور کلی اثر مثبت آنزیمهای وازیته ی Arbequina از واریته ی Picual در. عدد پر اکسید و پایداری رنسیمت فقها به طور مثبت با استفاده از آنزیمها تقلیل یافت. علت آب شستوشوی سانتریفوژ عمودی غلظت بیشتری از ترکیبات فنولیک را در نمونههایی که آنزیم همین اضافه شده بود نشان داد از این رو استفاده از فرمولاسیون آن زینتی پروسه استخراج روغن زیتون نهتنها بازدهی روغن را افزایش میدهد بلکه کیفیت تغذیه روغن نیز افزایش مییابد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.