مقاله خصوصیات ساختاری پروتئین بدست آمده از ژن LeACo1
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله خصوصیات ساختاری پروتئین بدست آمده از ژن LeACo1 دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله خصوصیات ساختاری پروتئین بدست آمده از ژن LeACo1 کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله خصوصیات ساختاری پروتئین بدست آمده از ژن LeACo1،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله خصوصیات ساختاری پروتئین بدست آمده از ژن LeACo1 :
تعداد صفحات:۶
چکیده:
آنزیم ۱- آمینوسیکلوپروپان -۱- کربوسیلیکیک اسید اکسیداز (ACO) مرحله نهایی بیوسنتز اتیلن را کاتالیز می کند. در این تحقیق، RNA کل از بافت میوه گوجه فرنگی (Lycopersicon esculentum L. cv, Crystal) استخراج و cDNA آن ساخته شد. سپس ژن LeACO1 با ا ستفاده از واکنش زنجیره ای پلیمراز (RT-PCR) جداسازی و در ناقل پلاسمیدی pUC19 همسانه سازی گردید. بررسی توالی نوکلئوتیدی نشان داد که چارچوب بازخوانی ژن همسانه سازی شده LeACO1 به طول ۹۴۸ bp بوده و یک پروتئین با ۳۱۵ اسید آمینه را کد می کند. وزن مولکولی محاسبه شده و نقطه ایزوالکتریک پیش بینی شده LeACO1 به ترتیب برابر ۳۵/۸ کیلو دالتون و ۵/۱۳ می باشد. بررسی توالی پروتئینی LeACO1 و دیگر پروتئین های این خانواده آنزیمی نشان داد که در جایگاه فعال آنها هر سه اسید آمینه His234، His177 و Asp179 تشکیل یک مثلث کاتالیزوری داده و به اتصال (+۲)Fe به این جایگاه کمک می کنند. بررسی ساختار دوبعدی این آنزیم به حضور ۸ هلیکس آلفا، ۱۲ صفحه بتا و چندین لوپ اشاره دارد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.