مقاله ژنوتیپ امید بخش سیب اسپارت با پتانسیل ژنتیکی بالای بیوسنتز اسید اسکوربیک


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
8 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ژنوتیپ امید بخش سیب اسپارت با پتانسیل ژنتیکی بالای بیوسنتز اسید اسکوربیک دارای ۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ژنوتیپ امید بخش سیب اسپارت با پتانسیل ژنتیکی بالای بیوسنتز اسید اسکوربیک  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ژنوتیپ امید بخش سیب اسپارت با پتانسیل ژنتیکی بالای بیوسنتز اسید اسکوربیک،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ژنوتیپ امید بخش سیب اسپارت با پتانسیل ژنتیکی بالای بیوسنتز اسید اسکوربیک :

تعداد صفحات:۶

چکیده:

ویتامین ث یک آنتی اکسیدان محلول در آب است که برای حفظ بقا و سلامت هر موجود زنده ای الزامی است زیرا مانع از بین رفتن چرب ها، اکسیداسیون پروتئین و DNA می شود. نیاز روزانه هر فرد به ویتامین ث در حدود ۶۰ میلی گرم است که برخی از متخصصات علم تغذیه معتقد هستند برای داشتن یک زندگی سالم و شاداب مصرف روزانه ۳۰۰ میلی گرم ویتامین ث ضروری است. این آزمایش به منظور بررسی تنوع ژنتیک ارقام و ژنوتیپ های امید بخش سیب از نظر قدرت بیوسنتز اسکوربیک اسید به صورت فاکتوریل در قالب طرح کاملاً تصادفی با سه تکرار به اجرا درآمد. این ارقام شامل ۱۷ رقم و ژنوتیپ از بین ارقام بومی و وارداتی موجود در کلکسیون ملی ارقام سیب کشور در ایستگاه تحقیقات کمال آباد کرج بودند. برای اندازه گیری ویتامین ث از روش شیمیایی نیتراسیون با استفاده از شناساگر ۲، ۶ ، دی کلروفنل ایندوفنل استاندارد استفاده شد. نتایج نشان داد که رقم اثر معنی داری بر میزان اسکوربیک اسید دارد، به طوری که میوه ژنوتیپ امید بخش اسپارت دارای بالاترین میزان اسکوربیک اسید به مقدار ۱۰/۷۹ میلی گرم در ۱۰۰ گرم وزن تازه میوه بود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.