مقاله اثر اندازه ذرات و دوره کمپوستشدن بر غلظت عناصر غذایی زائدات درخت خرما
توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد
مقاله اثر اندازه ذرات و دوره کمپوستشدن بر غلظت عناصر غذایی زائدات درخت خرما دارای ۵ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است
فایل ورد مقاله اثر اندازه ذرات و دوره کمپوستشدن بر غلظت عناصر غذایی زائدات درخت خرما کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه و مراکز دولتی می باشد.
توجه : در صورت مشاهده بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله اثر اندازه ذرات و دوره کمپوستشدن بر غلظت عناصر غذایی زائدات درخت خرما،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد
بخشی از متن مقاله اثر اندازه ذرات و دوره کمپوستشدن بر غلظت عناصر غذایی زائدات درخت خرما :
تعداد صفحات:۵
چکیده:
برخی پسماندها و زائدات کشاورزی پس از کمپوستشدن میتوانند به عنوان یک محیط کشت مناسب، مواد مغذی برای گیاهان را فراهم نمایند. خرما یکی از محصولات عمده باغبانی ایران است که از زائدات این درخت میتوان به عنوان بستر کشت استفاده نمود. هدف از این پژوهش بررسی اثر اندازه ذرات و دوره کمپوستشدن بر غلظت عناصر غذایی زائدات درخت خرما جهت استفاده به عنوان بستر کشت میباشد. زائدات درخت خرما توسط کمباین خرد و سپس به وسیلهی الک، در سه اندازه ۵-۰ ، ۱۰-۵ و ۲۰-۱۰ میلیمتر تفکیک شد و سه دوره زمانی صفر، سه و ششماه، جهت کمپوستشدن در نظر گرفته شد. اثرات متقابل اندازه ذرات و دوره کمپوستشدن بر نیتروژن، فسفر و پتاسیم کل در سطح ۵ درصد معنیدار شد. بیشترین مقدار نیتروژن و فسفر کل در اندازه ۲۰-۱۰ میلیمتر در زمان ششماه و بیشترین میزان پتاسیم کل در اندازه ۵-۰ میلیمتر در زمان ششماه دیده شد.
- در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.