مقاله مقایسه حذف سیانید از پساب آبکاری با استفاده از روش جذبی و بررسی مدل ایزوترم آن ها با روش فتوکاتالیزوری


در حال بارگذاری
14 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
10 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله مقایسه حذف سیانید از پساب آبکاری با استفاده از روش جذبی و بررسی مدل ایزوترم آن ها با روش فتوکاتالیزوری دارای ۱۰ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله مقایسه حذف سیانید از پساب آبکاری با استفاده از روش جذبی و بررسی مدل ایزوترم آن ها با روش فتوکاتالیزوری  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله مقایسه حذف سیانید از پساب آبکاری با استفاده از روش جذبی و بررسی مدل ایزوترم آن ها با روش فتوکاتالیزوری،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله مقایسه حذف سیانید از پساب آبکاری با استفاده از روش جذبی و بررسی مدل ایزوترم آن ها با روش فتوکاتالیزوری :

تعداد صفحات:۱۰

چکیده:

در این پروژه سیانید موجود در پساب صنعتی با غلظت ppm100- 2 به دو روش حذف، بررسی شد. در هر دو فرآیند از راکتور ستونی در مقیاس پایلوت بر مبنای جریان پایین به بالا استفاده شد که در مکانیسم حذف سیانید تفاوت دارند. در روش جذبی کارایی زئولیت های HS,S,A,X و کلینوپتیلولیت و خاک رس بنتونیت به عنوان جاذب برای حذف سیانید در پساب استفاده شد و نظر به این که این زئولیتها دارای ظرفیت CEC تعریف شده ای هستند AEC را به دو روش فرآیندهای جذب فیزیکی میسر نمی سازند لذا با استفاده از واکنشگر های اصلاح کننده سطح شامل بنزالیب و ستیل پیریدینیوم کلراید ویژگی تبادل آنیونی ایجاد و ظرفیت تبادل کاتیونی محاسبه شده از ۱۰۰ تا ۴۰۰ میلی اکی والان گرم بر لیتر به وسیله اصلاح کننده ها بررسی و با استفاده از مدل ایزوترم لانگمویر و فرندلیچ بررسی شد. نتایج نشان داد که زئولیت های سنتزی برای حذف سیانید مؤثرتر از زئولیت های طبیعی عمل نموده و اصلاح کننده ستیل پیریدینیوم کلراید بیش ترین حذف را ایجاد می کند. به طوری که برای حذف سیانید با زئولیت X به ترتیب به ۵۸/۸۰ و ۹۵/۷۸ درصد در مقدار جذب حاصل شد. در فرآیند فتوکاتالیزوری با استفاده از ستون حاوی کاتالیزور با بستر معلق جریان حاوی پساب ppm 100-2 سیانید از پایین به بالا باشد. سیانید به سیانات و سپس به CO2 و N2 تجزیه می شود. حضور واکنشگر فتوکاتالیزوری به فرم فاز مایع اکسیداسیونی و فاز جامد نانوکامپوزیت است که با فتولیز سبب تسریع فرآیند می شود.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.