مقاله بررسی میزان و انواع تنظیم کننده های رشد در القای هاپلوئیدی گل لیسیانتوس Eustoma grandiflorum توسط کشت میکروسپور


در حال بارگذاری
12 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بررسی میزان و انواع تنظیم کننده های رشد در القای هاپلوئیدی گل لیسیانتوس Eustoma grandiflorum توسط کشت میکروسپور دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بررسی میزان و انواع تنظیم کننده های رشد در القای هاپلوئیدی گل لیسیانتوس Eustoma grandiflorum توسط کشت میکروسپور  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بررسی میزان و انواع تنظیم کننده های رشد در القای هاپلوئیدی گل لیسیانتوس Eustoma grandiflorum توسط کشت میکروسپور،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بررسی میزان و انواع تنظیم کننده های رشد در القای هاپلوئیدی گل لیسیانتوس Eustoma grandiflorum توسط کشت میکروسپور :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

گل لیسیانتوس Eustoma grandiflorum از خانواده Gentianaceae و محصول نسبتاً جدیدی است که به سرعت در رده ده گل برتر از گل های شاخه بریده در دنیا قرار گرفته است. در این پژوهش برای اولین بار در دنیا، کشت میکروسپور گل لیسیانتوس انجام شد. گیاهان هاپلوئید برای استفاده در برنامه به نژادی و تحقیقات ژنتیک بنیادی در گیاهان عالی از اهمیت زیادی برخوردار است. کشت میکروسپور یکی از تکنیک های مؤثر و مطمئن برای تولید تعداد زیادی از گیاهان هموزایگوس به شمار می رود، که اخیراً به علت مزایای آن بر کشت بساک، مورد توجه قرار گرفته است. در این پروژه تأثیر تنظیم کننده های رشد را در القای هاپلوئیدی لیسیانتوس از طریق کشت میکروسپور، مورد بررسی قرار دادیم. اثر متقابل سه سطح غلظت ۲ mg/l و ۱، ۲,۴-d 0/5 و سه میزان ۱mg/l و ۰/۵، ۰/۱ کینتین مورد بررسی قرار گرفت، همچنین اثر متقابل دو سطح غلظت ۱mg/l، ۰/۵ کینتین در این پژوهش بررسی شد. در تیمار NAA 0/5 mg/l با ۱mg/l کینتین سوسپانسور تشکیل شد. در تیمار ۲,۴-D 0/5 mg/l همراه ۰/۱ mg/l کینتین و تیمار ۲,۴-D با ۰/۵mg/l کینتین تقسیم سلولی صورت گرفت و ساختار چندسلولی (مالتی سلولار) دیده شد، همچنین در تیمار ۲,۴-D 2 mg/l همراه ۱mg/l کینتین میکروسپورها شروع به تقسیم سلولی کردند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.