مقاله بهبود کارایی آنزیم اندوگلوکاناز نوترکیب با استفاده از روش های دستورزی ژنتیکی


در حال بارگذاری
13 سپتامبر 2024
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهبود کارایی آنزیم اندوگلوکاناز نوترکیب با استفاده از روش های دستورزی ژنتیکی دارای ۱۳ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهبود کارایی آنزیم اندوگلوکاناز نوترکیب با استفاده از روش های دستورزی ژنتیکی  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهبود کارایی آنزیم اندوگلوکاناز نوترکیب با استفاده از روش های دستورزی ژنتیکی،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهبود کارایی آنزیم اندوگلوکاناز نوترکیب با استفاده از روش های دستورزی ژنتیکی :

تعداد صفحات:۱۳

چکیده:

اقتصادی ترین نوع اتانل تولیدی بیواتانل می باشد که از مواد گیاهی سلولزی که ارزان قیمت و تجدیدپذیر هستند تهیه می گردد. در طی این روند ژن سلولاز در اختیار مخمر قرار می گیرد و توسط آن به خارج از سلول ترشح می گردد. سپس بافتهای سلولزی توسط این آنزیم به گلوکز تجزیه می شوند و توسط مخمر تخمیر شده و تولید اتانول می کنند. هدف: با استفاده از تکنیک جهش زایی هدفمند جهشی در ژن آنزیم سلولاز اعمال شود که آنزیم جدید نسبت به آنزیم اصلی قابلیتهای صنعتی بالاتری داشته باشد. روش بررسی: ژن مذکور با ترجیح کدونی مخمر طراحی و در داخل پلاسمید کلونینگ قرار گرفت. سپس توسط تکنیک جهش زایی هدفمند جهشی در ژن اعمال گردید و سپس ژن موجود در پلاسمید برای تکثیر به داخل باکتری کلون شد، بعد از استخراج پلاسمید با استفاده از آنزیمهای محدود کننده از پلاسمید کلونینگ جدا و به پلاسمید بیانی متصل گردید در مرحله بعد با کمک الکتروپوریشن به داخل مخمر انتقال پید کرد و بعد از بیان پروتئین مورد نظر توسط مخمر خصوصیات آنزیمی از جمله PH و دمای اپتیمم، ثابت ویژگی و مقاومت حرارتی آنها بررسی گردید. یافته ها: جهش اعمال شده تأثیری بر روی دما و PH اپتیمم نداشته ولی باعث بهبود ثابت ویژگی و مقاومت حرارتی آنزیم گردید. بحث و نتیجه گیری: جهش اعمال شده نه تنها منجر به تضعیف خصوصیات آنزیمی نگردید بلکه منجر به بهبود دو خصوصیت مهم یعنی مقاومت حرارتی و قدرت کاتالیتیکی گشت، بنابراین آنزیم جدید قابلیت بیشتری برای تولید محصول دارد و در نهایت می تواند منجر به بهبود تولید اتانول در مقیاس صنعتی گردد.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.