مقاله بهینه سازی روشهای آزمایشگاهی و مطالعا مقدماتی سیتوژنتیک برخی از اکوتیپهای گل محمدی (Rosa damascene Mill) در ایران


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
2 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله بهینه سازی روشهای آزمایشگاهی و مطالعا مقدماتی سیتوژنتیک برخی از اکوتیپهای گل محمدی (Rosa damascene Mill) در ایران دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله بهینه سازی روشهای آزمایشگاهی و مطالعا مقدماتی سیتوژنتیک برخی از اکوتیپهای گل محمدی (Rosa damascene Mill) در ایران  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله بهینه سازی روشهای آزمایشگاهی و مطالعا مقدماتی سیتوژنتیک برخی از اکوتیپهای گل محمدی (Rosa damascene Mill) در ایران،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله بهینه سازی روشهای آزمایشگاهی و مطالعا مقدماتی سیتوژنتیک برخی از اکوتیپهای گل محمدی (Rosa damascene Mill) در ایران :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

گل محمدی یکی از مهمترین گیاهان بومی ایران است که به عنوان یک گیاه زینتی- دارویی، جایگاه ویژه ای در کشور دارد. لذا توجه به برنامه های اصلاحی این گیاه، امری ضورری و مهم تلقی می گردد. یکی از اساسی ترین برنامه های اصلاحی گل محمدی، مطالعات سیتولوژی و تعیین ژنوم و فرمول ژنومی اکوتیپهای مختلف آن در کشور می باشد که تا کنون مطالعات زیادی در این زمینه صورت نگرفته است. لذا به منظور تعیین بهترین پروتکل برای انجام مطالعات ستوژنتیک گل محمدی، آزمایشی بر روی سه اکوتیپ کاشان، آذران و کرمانشاه در دانشکده کشاورزی دانشگاه تربیت مدرس در سال ۱۳۹۰ انجام گرفت. برهمکنشی از تیمارهای مختلف پیش تیمار (شامل ۸- هیدروکسی کینولین ۰/۰۰۲ مولار، کلسیسین ۰/۰۱، ۰/۰۵ و ۰/۱ مولار، آلفا- برمونفتالین ۱ درصد)، هیدرولیز (محلول ۱ و ۵ نرمال اسیدکلریدریک به ترتیب در دمای ۶۰ و ۲۵ درجه) و رنگ آمیزی (رنگ استواورسئین، استوکارمن و هماتوکسیلین)، تحت زمانهای متفاوت مورد بررسی قرار گرفت. نتایج نشان داد که در بین پیشتیمارهای مختلف، بیشترین وضوح عکس در تیمار ۸- هیدروکسیکینولین به مدت ۴/۳۰ و ۴ ساعت بدست آمد. در حالیکه بیشترین تعداد سلول در مرحله ی پیشمتافاز، در پیشتیمار کلشیسین ۰/۰۵ و ۰/۱ مولار به ترتیب در مدت زمان ۴/۴۵ و ۳/۳۰ ساعت مشاهده گردید. در بین تیمارهای هیدرولیز، اسید کلریدریک ۵ مولار به مدت ۵۰ دقیقه بهترین تیمار بود و کرموزومها در نگ استاورسئین ۲ درصد به مدت ۳۶ ساعت بهترین رنگ گیری را داشتند. یافته های فوق در بررسی و تجزیه و تحلیل مطالعات کاریوتیپی اکوتیپهای مختلف گل محمدی مورد استفاده قرار گرفتند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.