مقاله در مورد نگاهی به نحوه ارتباط شهرداری قدس با مردم


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

 مقاله در مورد نگاهی به نحوه ارتباط شهرداری قدس با مردم دارای ۲۶ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله در مورد نگاهی به نحوه ارتباط شهرداری قدس با مردم  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله در مورد نگاهی به نحوه ارتباط شهرداری قدس با مردم،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله در مورد نگاهی به نحوه ارتباط شهرداری قدس با مردم :

نگاهی به نحوه ارتباط شهرداری قدس با مردم

هدف : معرفی شهرداری بعنوان یک سازمان مردمی به مخاطبان جهت برقراری ارتباط بهتر و شفاف تر و صمیمی تر با مردم شریف شهر قدس و همچنین بازنگری و مروری بر محیط کاری جهت شناخت ببشتر مشکلات مردم و ارائه راهکارهای مناسب بر اساس آموخته هایی از استاد گرامی و تجربیات خودمان و درس ارتباط جمعی و ارائه اطلاعات در زمینه ارتباط با دانشجویان محترم و سایر مخاطبان که امیدواریم مورد توجه و استفاده همه عزیزان قرار گیرد .

نحوه برقراری ارتباط با مردم در محیط کاری
مقدمه :
شهرداری همانند دولت کوچکی است که با تمام توان خود باید مطابق قانون درآمد کسب و در چارچوب مقررات هزینه و به مردم خدمات ارائه نماید . محلی که ما در آن کار می کنیم شهرداری قدس است . شهر قدس با جمعیتی بالغ بر سیصد هزار نفر سومین شهر استان تهران به شمار می رود و حدود ۲۴۰۰ هکتار (۲۴۰ کیلومتر) مساحت دارد و جزء شهرستان شهریار محسوب می شود . موقعیت جغرافیایی آن عبارت است از : از شمال جاده مخصوص کرج – حوزه استحفاضی منطقه ۹ شهرداری تهران – از غرب به کرج و اندیشه از شرق به منطقه ۲۱ شهرداری و از جنوب شرقی به محدوده شهرداری منطقه ۱۸ و از جنوب به شهرستان شهریار محدود است .

مردم شهر قدس اکثراً از قشر کم درآمد جامعه کارگر یا کارمند هستند و تعدادی دیگر کاسب مغازه دارند . بخش دیگری از شهر منطقه صنعتی است که محل درآمدی برای شهرداری و فرصت شغلی را برای مردم منطقه بوجود آورده است . از لحاظ قوم و نژادی اکثریت مردم شهر قدس مهاجرند و از قوم های مختلف از جمله ترک ها ، شمالی ها ، لرها ، کردها و ; را تشکیل می دهند . در واقع از تمام نقاط ایران افرادی را می توان در این شهر پیدا کرد و همگی با هم تشکیل کلکسیونی را داده اند .
عواملی که باعث جذب مردم به این منطقه شده را می توان بطور خلاصه بشرح ذیل اشاره نمود :
۱-نزدیکی و دسترسی آن به موقعیت های شغلی
۲-نزدیکی به شهر بزرگ تهران و کرج
۳-خوش آب و هوا بودن منطقه (کم بودن آلودگی هوا – و ترافیک شهری)
۴-ارزان بودن مسکن – زمین و ;
۵-فراهم بودن بستر شغل های کاذب و بعضی از کارهای غیرقانونی
۶-ارائه خدمات ارزان از طریق دولت و بعضی از مراکز همچون شهرداری (رفاهی – تفریحی – خدماتی – آموزشی)
۷-تفکیک راحت وغیرمجاز زمین ها و ساخت آلونک و ساختمان های کوچک

عواملی که باعث شد این شهر نتواند همانند شهرهای تهران – کرج توسعه و رشد نماید بشرح ذیل می باشد :
۱-نداشتن سند رسمی که مشکلات زیادی را برای مردم بوجود آورده و در واقع ریشه اصلی تمام مشکلات است .
۲-مهاجرت بی رویه مردم از نقاط مختلف کشور به این شهر که باعث شده خدمات ارائه شده جوابگوی نیاز مردم نباشد و در واقع مهاجرت باعث شده مسئولین هیچ وقت فرصت برنامه ریزی دقیق را پیدا نکنند .
۳-عدم توجه کافی از سوی مسئولین به این منطقه از لحاظ مسائل و مشکلات امنیتی – اجتماعی – درمانی – قضائی – خدمات عمومی و ; بعنوان شهری که بیش از سیصد هزار نفر جمعیت دارد . یک کلانتری با نیروهای اندک نمی تواند امنیت مردم را تضمین نماید یا شهری که این همه مشکلات دارد یک بیمارستان مجهز ندارد و ;

۴-عدم وجود امکانات و سیستم نظارتی باعث شده قانون در این شهر بطور کامل اجرا نشود . مثلاً نقش راهنمایی و رانندگی در شهر بسیار ضعیف است . مواردی همچون خرید و فروش کالاهای قاچاق بیش از جاهای دیگر می باشد .
۵-وجود افراد و اقشار و فرهنگ مختلف باعث شده مردم کمتر همدیگر را درک کنند و از انسجام و همبستگی کمتری برخوردار شوند .
۶-عدم احساس مسئولیت نسبت به شهر توسط بعضی از مسئولین چون در این منطقه ساکن نیستند و با مشکلات دست و پنجه نرم نمی کنند و عدم آگاهی مردم نسبت به حق و حقوق خود .
۷-نبود ادارات و سازمانهای مستقل در شهر بطوریکه مردم برای هر کاری باید به شهرستا

ن شهریار مراجعه نمایند و در واقع برنامه ریزی و تصمیم گیری در بیشتر موارد در شهرستان می باشد و مردم منطقه نقشی ندارند .
۸-سوء استفاده و وجود دلالان زمین خوار که از اسناد اوقافی قولنامه ای سوء استفاده‌های فراوان کرده اند و همچنان ادامه دارد که متأسفانه مرجع مشخصی در این زمینه جهت برخورد با اینگونه افراد خاطی وجود ندارد .
۹-نادیده گرفتن استعدادهی جوانان به خاطر نبود امکانات کافی در زمینه های مختلف باعث شده در بسیاری از موارد انگیزه از آنها از بین رفتهو بصورت عقده های روانی -اجتماعی و ; بروز نماید و بسیاری از موارد دیگر که از بحث این تحقیق خارج است.
لذا در ادامه با توجه به شناخت موقعیت و شرایط و ویژگی های مختلف شهر قدس از لحاظ جغرافیایی – اقتصادی – اجتماعی – فرهنگی – سیاسی و ;
موضوع تحقیق پی می گیریم و در اینجا محل کار اینجانبان که شهرداری قدس می‌باشد را به شما عزیزان معرفی می کنیم تا انشاءالله با این شناخت اجمالی بتوانیم ارتباط ما با مردم و شهر در ابعاد مختلف به رشته تحریر درآورده و امیدواریم که موردتوجه قرار گیرد .

شهرداری قدس در سال ۱۳۶۸ تأسیس شد و تاکنون تعداد ۹ شهردار تصدی مدیریت شهری را در این سالها بعهده داشته اند . چارت سازمانی شهرداری قدس بر اساس نموداری که مشاهده می فرمایید می باشد .
مردمی که به شهرداری مراجعه می کنند از تمام اقشار می باشند چون انسان از لحظه‌ای که بدنیا می آید با شهرداری سر و کار دارد تا لحظه ای که از این دنبا برود و ارتباط شهرداری با مردم شهر بطور مستمر و دائمی است و این ارتباط می تواند مستقیم یا بطور غیرمستقیم باشد بعنوان مثال به مواردی از آن اشاره می‌نمائیم :
شهرداری فضای سبز ایجاد می کنند و از تبدیل گازهای منواکسید کربن به اکسیژن فواید آن به همه شهروندان می رسد و با پرسنل زحمتکش شهرداری همه روزه به درب منازل ر

فته و زباله ها را جمع آوری می نمایند . و یا پس از فوت افراد در گورستانی که شهرداری ایجاد کرده دفن می شوند و این امر باعث می شود بر اساس اعتقادات دینی که داریم یک نوع ارتباط دائمی در شب های جمعه یا روزهای عزاداری بین مردم و شهرداری بوجود آید . حضور مردم در پارک ها و آرامشی که در آنجا احساس می نمائید ، حضور ۲۴ ساعته پرسنل زحمتکش آتش نشانی و کمک های بموقع و اضطراب آنان به مردم ، سرویس دهی سازمانهای اتوبوس‌رانی ، تاکسیر

انی ، وجود کتابخانه های شهرداری و تقویت بنیه فرهنگی شهر و شهروندان ، انجام کارهای عمرانی و خدماتی همه و همه گویای یک نوع ارتباط مردم با شهرداری می باشد . ارتباط دیگری که می توان به آن اشاره کرد حضور مستقیم مردم در شهرداری جهت دریافت مجوزهای مسکونی ، تجاری ، صنعتی و واریز مبالغی بابت عوارض قانونی که در نهایت همین مبالغ صرف هزینه هایی که اعلام شد یعنی خدماتی ، عمرانی – فرهنگی و ; می شود و در اینجا یک نوع عامل ایجاد می شود .

افرادی که به شهرداری مراجعه می کنند دارای فرهنگ و شغل ها و موقعیت های اجتماعی گوناگون هستند و از طرفی پرسنلی که در شهرداری اشتغال دارند در رده‌های مختلف شغلی و غیره نوعی ارتباط را در کنار کار خود با مراجعین برقرار می نمایند .
لازم به توضیح است چون شهرداری با پرداخت پول مردم به حساب شهرداری اداره می شود و شهرداری از طرف دولت هیچ گونه مبلغی دریافت نمی نماید لذا مردم بیشترین انتظار و ارتباط را با این سازمان دارند و شهرداری هم نسبت به سایر ادارات بیشترین خدمات را ارائه می دهد و در نتیجه بیشترین ارتباط را برقرار می نماید .
در این راستا اگر بطور دقیق تر به موضوع توجه کنیم در می یابیم که ارتباط در سطح بسیار وسیع وجود دارد بطوری که هر شخص چه خواسته و چه ناخواسته وچه ناخواسته این ارتباط را با شهرداری یا سازمانهای تابعه آن برقرار می نماید که بطور نمونه به چند موارد اشاره می‌نمائیم . کاسب از طریق امور صنفی که دارای و مجوزی که دریافت می نماید – دانش آموز، دانشجو برای

رفت و آمد از اتوبوس شهرداری گرفته تا مطالعه در کتابخانه های شهرداری استفاده می رد . انجام کارهای عمرانی از قبیل آسفالت معابر – خط کشی خیابانها – زیباسازی که هر کدام کارکرد مخصوص خود را دارد و نوعی ارتباط را با مخاطبان برقرار می نماید .

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.