مقاله تأثیر تنوع ژنتیکی بر پتانسیل تولید بیواتانول از چغندرقند از طریق تخمیر با ساکارومیسس سرویزیه


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
1 بازدید
۶۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر تنوع ژنتیکی بر پتانسیل تولید بیواتانول از چغندرقند از طریق تخمیر با ساکارومیسس سرویزیه دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر تنوع ژنتیکی بر پتانسیل تولید بیواتانول از چغندرقند از طریق تخمیر با ساکارومیسس سرویزیه  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر تنوع ژنتیکی بر پتانسیل تولید بیواتانول از چغندرقند از طریق تخمیر با ساکارومیسس سرویزیه،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر تنوع ژنتیکی بر پتانسیل تولید بیواتانول از چغندرقند از طریق تخمیر با ساکارومیسس سرویزیه :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

بمنظور مطالعه اثر تنوع ژنتیکی در پتانسیل تولید بیواتانول از چغندر، تعداد ده واریته شامل دیپلوئید، تریپلوئید تتراپلوئید، منوژرم مولتی ژرم، همچنین چغندرقند و چغندر علوفه ای در قالب طرح بلوکهای اکمل تصادفی با سه تکرار در سال ۱۳۸۸ در ایستگاه خوی کاشته شد. برخی صفات مرفولوژیکی و فیزیولوژیکی در آنها اندازه گیری شد. در موقع برداشت از نمونه های ریشه نازه هر تیمار، به روش تخمیر با ساکارومیسس سرویزیه اتانول تهیه د و همچنین از نمونه هر تیمار مطابق روش تولید شکر در کارخانه قند (در مقیاس کوچک) شکر خام تهیه شد و سپس از مقدار شکر خام هر تیمار با روش تخیمر، بیواتانول تولید شد. نتایج نشان داد که ژنوتیپ اثر قابل توجهی در پتانسیل تولید بیواتانول داشت. اختلاف بسیار معنی داری در عملکرد بیواتانول در میان ارقام چغندر در هر دو روش مشاهده شد. همچنیناختلاف بسیار معنی داری در اکثر صفا ت مرفولوژیکی و فیزیولوژیکی در بین ارقام وجود داشت. اثرات تنوع ژنتیکی در تولید بیواتانول به شدت مربوط به ترکیب شیمیایی ریشه بویژه درصد قند، ناخالصی پتاسیم و خلوصیت شربت خام و برخی خواص مرفولوژیکی مانند ماده خشک ریشه و طول ریشه بود. تولید اتانول با افزایش مقدار درصد قند و عملکرد ریشه در چغندر قند بیشتر شد. ارقام قندی با توجه به عملکرد ریشه و درصد قند بیشتر نسبت به ارقام علوفه ای، دارای پتانسیل تولید اتانول بالاتری بودند.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.