مقاله ارزیابی مزرعه ای دقیق کار سمبه ای با موزع صفحه ای مجهز به واحد کودکار جهت کشت ذرت


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
3 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله ارزیابی مزرعه ای دقیق کار سمبه ای با موزع صفحه ای مجهز به واحد کودکار جهت کشت ذرت دارای ۱۲ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله ارزیابی مزرعه ای دقیق کار سمبه ای با موزع صفحه ای مجهز به واحد کودکار جهت کشت ذرت  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله ارزیابی مزرعه ای دقیق کار سمبه ای با موزع صفحه ای مجهز به واحد کودکار جهت کشت ذرت،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله ارزیابی مزرعه ای دقیق کار سمبه ای با موزع صفحه ای مجهز به واحد کودکار جهت کشت ذرت :

مقاله ارزیابی مزرعه ای دقیق کار سمبه ای با موزع صفحه ای مجهز به واحد کودکار جهت کشت ذرت که چکیده‌ی آن در زیر آورده شده است، در ۱۳۸۸ در مهندسی بیوسیستم ایران (علوم کشاورزی ایران) از صفحه ۳۵ تا ۴۴ منتشر شده است.
نام: ارزیابی مزرعه ای دقیق کار سمبه ای با موزع صفحه ای مجهز به واحد کودکار جهت کشت ذرت
این مقاله دارای ۱۰ صفحه می‌باشد، که برای تهیه‌ی آن می‌توانید بر روی گزینه‌ی خرید مقاله کلیک کنید.
کلمات مرتبط / کلیدی:
مقاله دقیق کار سمبه ای
مقاله موزع صفحه ای
مقاله کاشت ذرت

چکیده و خلاصه‌ای از مقاله:
امروزه خاک ورزی حفاظتی به عنوان راه حلی مناسب جهت جلوگیری از فرسایش خاک از طریق حفظ بقایای محصول قبلی در سطح خاک مطرح می باشد. یک ایده جدید به منظور کشت دقیق بذر در سیستم خاک ورزی حفاظتی استفاده از کارنده های سمبه ای است که به راحتی در زمین های با بقایای انبوه کار می کنند. در این تحقیق از آزمایش فاکتوریل ۲×۳ در قالب بلوکهای کامل تصادفی شامل دو نوع کارنده (دقیق کار مرسوم با موزع صفحه ای و دقیق کار سمبه ای مجهز به واحد کودکار جهت کاشت همزمان کود و بذر در سیستم بی خاک ورزی) و سه سطح سرعت پیشروی (۳، ۵ و ۷ کیلومتر بر ساعت) به منظور تعیین اثرات نوع کارنده و سرعت پیشروی بر شاخص نکاشت، شاخص چندتایی، شاخص کیفیت تغذیه، میانگین عمق کاشت، سرعت سبزشدن، درصد جوانه زنی، ضریب تغییر فواصل، شاخص یکنواختی توزیع افقی بذر و شاخص دقت کاشت ذرت استفاده شد. تجزیه و تحلیل داده های به دست آمده نشان داد که برای هر دو کارنده افزایش سرعت پیشروی باعث افزایش شاخص نکاشت، شاخص دقت، ضریب تغییر فواصل و کاهش شاخص چندتایی و شاخص یکنواختی توزیع افقی بذر شد. همچنین اثر سرعت پیشروی بر درصد سبز شدن، سرعت سبزشدن و عمق کاشت معنی دار نبود (۰۵/۰>P). هر دو کارنده در سرعت ۵ کیلومتر بر ساعت بیشترین مقدار شاخص کیفیت تغذیه را داشتند. نتایج به دست آمده نشان داد که دقیق کار سمبه ای در سرعت ۵ کیلومتر بر ساعت دارای بهترین عملکرد بوده است.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.