مقاله تأثیر سطوح مختلف ساکارز و ترکیبات هورمونی بر کالوس زایی ارقام تجاری سیب زمینی (Solanum tuberosum L)


در حال بارگذاری
23 اکتبر 2022
فایل ورد و پاورپوینت
2120
4 بازدید
۷۹,۷۰۰ تومان
خرید

توجه : به همراه فایل word این محصول فایل پاورپوینت (PowerPoint) و اسلاید های آن به صورت هدیه ارائه خواهد شد

  مقاله تأثیر سطوح مختلف ساکارز و ترکیبات هورمونی بر کالوس زایی ارقام تجاری سیب زمینی (Solanum tuberosum L) دارای ۸ صفحه می باشد و دارای تنظیمات در microsoft word می باشد و آماده پرینت یا چاپ است

فایل ورد مقاله تأثیر سطوح مختلف ساکارز و ترکیبات هورمونی بر کالوس زایی ارقام تجاری سیب زمینی (Solanum tuberosum L)  کاملا فرمت بندی و تنظیم شده در استاندارد دانشگاه  و مراکز دولتی می باشد.

توجه : در صورت  مشاهده  بهم ریختگی احتمالی در متون زیر ،دلیل ان کپی کردن این مطالب از داخل فایل ورد می باشد و در فایل اصلی مقاله تأثیر سطوح مختلف ساکارز و ترکیبات هورمونی بر کالوس زایی ارقام تجاری سیب زمینی (Solanum tuberosum L)،به هیچ وجه بهم ریختگی وجود ندارد


بخشی از متن مقاله تأثیر سطوح مختلف ساکارز و ترکیبات هورمونی بر کالوس زایی ارقام تجاری سیب زمینی (Solanum tuberosum L) :

تعداد صفحات:۸

چکیده:

به منظور مطالعه اثر سطوح مختلف ساکارز بر کالوس زایی ارقام تجاری سیب زمینی (اگریا، مارفونا و ساتینا)، آزمایشی به صورت طرح کاملاً تصادفی با چهار تیمار مختلف (غلظت های ۴۰، ۶۰، ۸۰ و ۱۰۰ گرم در لیتر ساکارز) و سه تکرار در هر تیمار اجرا گردید. هر تکرار شامل ۱۰ لوله ی آزمایش حاوی تک جوانه می باشد. در این آزمایش تک جوانه ها به عنوان ماده ی اولیه گیاهی در شرایط کاملاً سترون روی محیط کشت بر پایه MS قرار گرفتند. بعد از کشت در شرایط نوری ۱۶ ساعت روشنایی و ۸ ساعت تاریکی با دمای ۲ ±۲۵ درجه سانتیگراد در اتاقک کشت به مدت شش هفته نگهداری شدند. صفات مورد مطالعه شامل قطر کالوس، وزن تر کالوس و وزن خشک کالوس می باشد. نتایج تجزیه واریانس نشان داد که بین ارقام و سطوح مختلف ساکارز از نظر کلیه صفات مورد مطالعه تفاوت معنی داری در سطح یک درصد وجود دارد. مقایسه میانگین صفات مورد مطالعه نشان داد که بالاترین قطر، وزن تر و خشک کالوس در رقم مارفونا وجود داشت. علاوه بر این بین ارقام آگریا و ساتینا از نظر کلیه صفات مورد مطالعه به استثنای وزن خشک کالوس تفاوت معنی داری مشاهده نشد. با افزایش غلظت ساکارز نیز لیه صفات مورد مطالعه به طور معنی داری کاهش یافت به طوری که بیشترین و کمترین میزان قطر، وزن تر و خشک کالوس به ترتیب در غلظت ۴۰ و ۱۰۰ گرم در لیتر ساکارز مشاهده گردید.

  راهنمای خرید:
  • در صورتی که به هر دلیلی موفق به دانلود فایل مورد نظر نشدید با ما تماس بگیرید.